Ja sam mijenjao i na C3 i na C4, isto sranje, prste sam polomio uguravajući žarulje. Jako skučeno i nezgodno. U servisu nisam primjetio nikakav alat za promjenu žarulja, nego samo patnju servisera kao što sam se i sam napatio.Ima li gdje kakav video da vidim kako se to mijenja??
Ili ću morati na servis zbog promjene žarulje..
Nimalo, ali neces dobiti passat,skoda efekt jer oni imaju zarulje koje imaju manje w.Koliko je to komplicirano?
Na škodi dnevno svjetlo je isto bilo žuće nego kad se upali kratko. A išlo je preko nekog releja koji je imao otpor pa puštao manju struju na žarulju.Nimalo, ali neces dobiti passat,skoda efekt jer oni imaju zarulje koje imaju manje w.
Tebi ce svijetliti zuto/smede zarulje kad im smanjis napon.
nisam mislio na dnevno u izvedbi da ti maglenke svjetle, nego glavni farovi. znači, imaš H7 žarulju 55W i kad daš kontakt, ona ti odmah svjetli bez da si okrenio prekidač za uključenje svjetla. svjetli manjim intezitetom nego kad upališ kratka svjetla.U skodi je zarulja u maglenki od 55W i dnevno 35W (2XW), znaci nema nikakvog smanjivanja napona.
izgorila mi je žarulja na faru kod vozačeve strane vozila.
kad sam digao haubu odma mi se zavrtilo od muke jer je sve nekako skučeno tamo a čujem da je i komplicirano promjeniti običnu žarulju pogotovo na vozačevoj strani.
Ima li gdje kakav video da vidim kako se to mijenja??
Ili ću morati na servis zbog promjene žarulje..
nisam mislio na dnevno u izvedbi da ti maglenke svjetle, nego glavni farovi. znači, imaš H7 žarulju 55W i kad daš kontakt, ona ti odmah svjetli bez da si okrenio prekidač za uključenje svjetla. svjetli manjim intezitetom nego kad upališ kratka svjetla.
http://img171.imageshack.us/img171/1843/bea409001ob1.jpg
o ovome ja govorim. i uglavnom, ugrađivalo se na škode da ne moraš po danu paliti kratka svjetla, nego ti žarulja od kratkog svjetla odmah radi čim daši kontakt, ali smanjenim intezitetom (pretpostavljam da taj relej ima određeni otpor koji mu smanji struju na žarulju, jer napon bi morao ostati isti)
Od kud ti takva informacija?ugrađivalo se na škode
imao osobno na fabiji MK1. služi za dnevna svjetla (znači daš kontakt i ono ti odmah se upali svjetlo H7 žarulja za kratko, ali slabije svjetli, tako da ne možeš zaboraviti upaliti svjetla po danu - nekad je ono bilo da i po ljetu su trebala svjetla biti upaljena preko dana).Od kud ti takva informacija?
Za koji model to govoris?
Promjenio sam žarulju,išao sam u servis.Trebalo je čovjeku oko 7,8 minuta da promjeni žarulju.Koristio se zrcalom da vidi šta radi jer bez zrcala nebi apsolutno ništa vidio,sve radi na opip tj na sljepo.Si promjenil žarulju?
hehe ovo je bilo profesorskinista od toga ne smeta...treba iskustvo