Klasicni automat nema kvacilo i zamasnjak?Po meni da... iz prve ruke neznam ni jedan klasični automat, a da je imao ikakvih problema ispod 250tkm. A sa ručnim su mnogi već do tada na trećem setu kvačila, što ide pod normalno održavanje. Ili na drugom zamašnjaku ako su moderniji dizeli...
Jbg, nisam ovo vidio jer si uredio post.Ima netko negdje bolju cijenu za njih, Philips XV ili GE Megalight? Ili sa dostavom ili u nekoj standardnoj trgovini
Ma da?u običnim fizičkim trgovinama su parovi skoro po 300kn.
Meni je OK, kako za koje stvari. Žarulje sam čekao sto dana, ali friteza mi je stigla baš brzo, npr.dulje im traje dostava nego Aliexpressu
Duopack NBU H4, Tokić - 250kn, Bauhaus 290kn, lokalni autodijelovi 300kn. Ne razumijem kome to prodaju po toj cijeni.Ma da?
A valjda ovisi što imaju u svom mikro skladištu, a što je još po Europi, a možda si im ti ona ''ZG i okolica'' koju navode kod dostaveMeni je OK, kako za koje stvari. Žarulje sam čekao sto dana, ali friteza mi je stigla baš brzo, npr.
****te, pitat ću ove svoje pošto je kod njih pa ti javim. Ako je neki dobar popust i cijena, mogu ti uzeti i poslati ako ćeš htjeti.Nisam još naletio na fizičku trgovinu koja drži Philips XV.
Tak je meni bilo nešto, ja mislim detektor CO, pa sam nazvao i magično su ga poslali odmah.ali u zadnje vrijeme što god pokušam je ''u obradi'' po dva tjedna
Može, lako otkantam eKupi, nisam dao lovu****te, pitat ću ove svoje pošto je kod njih pa ti javim. Ako je neki dobar popust i cijena, mogu ti uzeti i poslati ako ćeš htjeti.