Zanimljiv slučaj desio se prije mjesec dana,sjednem u auto ( Xantia 2,1 td 98') okrenem kontakt ključ i na iznenađenje nema ničega od šarenih lampica,sve u mraku,zaključak jednostavan,akomulator kihnuo.Stavim drugi akomulator,ključ u bravu i sve kako treba,nisam niti gledao akomulator sve dok se nakon mjesec dana nije pojavio isti slučaj,samo sam ovaj puta uspio uhvatiti lampice u pola inteziteta svjetla i prije paljenja dopunio akomulator,uzto pogledao stari akomulator koji je čekao odlazak u zamjenu staro za novo.Taj slučaj se pojavi neredovito,primjetim kada ugasim auto i skinem minus pol i tada se osjetno primjeti iskrenje u trenutku odvajanja,i solidno se čuje.Izmjherio sam struju jaču od 10 Ampera...zanima me,što troši toliku struju u stanju stajanja motora,bez ventilatora,čuju se releji i ventili hidroaktiva...nepada mi napamet neki potrošač koji sa razlogom povuče tolike ampere,ništa se neosjeti na plastiku i kurevinu,i nije mi baš svejedno u vožnji,neznam što se tada dešava.Možda netko ima ideju ili slično iskustvo?