Mariomax1978
New member
Evo jucer i danas mi se pali ovo upozorenje,jeli se ikome desavalo ovo i sta bi to tribalo znacit
Definitivno ako ti je greška i dalje tu trebaš u servis. Jer upravo to izbaciva najčešče kao što je i Markan več rekao kod ABS, ESP sustava.Evo jucer i danas mi se pali ovo upozorenje,jeli se ikome desavalo ovo i sta bi to tribalo znacit
koliko ti auto ima prjeđenih km?Evo jucer i danas mi se pali ovo upozorenje,jeli se ikome desavalo ovo i sta bi to tribalo znacit
Taj auto je dobro ganjan i ne želim te plašiti ali u dvje godine 127,000tkm. je puno i biti če puno prije za veliki servis nego li auto koji je s normalnim prosjekom KM. Ne moraš se ništa brinuti ako sigurno znaš da se prijašnji vlasnik dobro brinuo za njega.127000km,16hdi 90....kupljen prije par dana
Nije problem ganjati auto ali ako ima 127.000tkm i ako je otišao jednom ili dva put na obavezan servis, e onda je to problem. jer u takvom stilu vožnje je morao ulje i ostalo mjenjati svakih 15-20tkm. inače ?Bolje da je ganjan,nego davljen po gradu i da ima duplo manje.
Svakakog svjeta ima! A nadam se da je sve uredu. Izvana je auto za 5, ali kako mu je srce?Valjda nije bio tolko blesav da na novom autu nije mjenjao ulje i filtere,to bi stvarno bilo idotski.
super onda če te služiti. A jesi rješio grešku, ustanovio što je u pitanju?Auto je bilo na firmu,iz njemacke ima servisnu knjizicu i i svi servisi su radjeni u roku,u extra je stanju,vodija sam ga na inspekciju u servis...
Nešto bi te pitao? Da li si ga sam uvozio ili si ga kupio od neke autokuće koja ga je uvozila? Koliko si ga platio i koju opremu ima? Baš sam u kupnji, samo da tražim 112-KS i zanima me nekoliko info. Može na privatno. Hvala.Auto je bilo na firmu,iz njemacke ima servisnu knjizicu i i svi servisi su radjeni u roku,u extra je stanju,vodija sam ga na inspekciju u servis...
Skrećem pažnju da kolega forumaš Mario još nema dovoljno postova za privatno, a i nisu to neka povjerljiva pitanja. Koristit će odgovori i ostalima. Osim toga, ne piše čovjek imenom i prezimenom na forumu.Može na privatno. Hvala.
Da nije taj auto došao u HR putem jedne Osječke auto kuće.71000kn...od oprwme ima sve i svasta
Daj ga več jednom u galeriji pokaži :grin:Ne,covjek zivi u ZG
Rekao si več da si ga kupio od čovjeka iz Zagreba a od kog ili preko kog ga je uvezao iz Njemačke. Bio jedan isti tvoj bjeli, iz uvoza preko jedne Osječke auto kuče.Ne,covjek zivi u ZG