Pozdrav!
Ovaj prvi post je ujedno i moje predstavljanje; nadam se da modovi neće zamjeriti što nisam to učinio na podforumu...
Uglavnom, odnedavno sam vlasnik C5 iz 2010 godine, 2.0 HDi 163 ks.
Auto je napravio oko 140 000 km i, koliko mogu primijetiti (nije da imam neka iskustva), mjenjač nema problema.
Po onome što je do sada radio, nisam primijetio da je ikada radio izmjenu ulja u mjenjaču, a ja bih to htio odraditi preventivno, prije nego se desi nekakav kvar.
Koliko sam uspio shvatiti, metoda 'uradi sam' je djelomična i ne obuhvaća sve što može odraditi majstor specijaliziran za ovakve radove (ispravite me ako griješim, jer nisam pročitao baš cijelu temu), npr izmjenu filtera.
E sad, forumaš Fex je davne 2014
LINK spomenuo dobrog majstora u Vinkovcima, što bi meni savršeno pasalo zbog blizine, ali ne znam o kome je riječ, jer ih na netu pronalazim nekoliko koji se oglašavaju da rade ovakve stvari.
Može li netko navesti o kome se konkretno radi?
Također, Ivan hvali servis u Rijeci, a ja ću vjerovatno tamo na put, ali tek negdje u devetom mjesecu, a ne bih toliko čekao...
Uglavnom, hvala unaprijed na savjetima, i nadam se da ću ovdje pisati više neobavezno, a manje zbog eventualnih problema