Može biti do senzora da je zaprljan,ili nisi podesio na ablenderu. Je l' ablender stoji na auto.? Senzor bi trebao da bude na sredini table do šajbe. Neka me neko dopuni,ako zna tačno gde je. Kod mene je na tom mestu gde sam napisao. Evo ovde gde je br.7 :Ne pale se svjetla u mraku automatski, kad upalim auto, sta bi moglo biti, da li je osigurac i gdje se nalazi? Pod volanom ili haubom ili je senzor i gdje se on nalazi?
Ne moras komentarisati ako ti nesto smeta, mozda neko nesto ne zna, gospodine.Moglo bi biti da se prvo predstavi, pozdravi kad se dodje i tak...:wtf:
Hvala ti mnogo, pozdrav.Može biti do senzora da je zaprljan,ili nisi podesio na ablenderu. Je l' ablender stoji na auto.? Senzor bi trebao da bude na sredini table do šajbe. Neka me neko dopuni,ako zna tačno gde je. Kod mene je na tom mestu gde sam napisao. Evo ovde gde je br.7 :http://i.imgur.com/htUxHTj.jpg
Ne moras komentarisati ako ti nesto smeta, mozda neko nesto ne zna, gospodine.
Nisi! Dapače.Možda sam ja čudan...
Ovdje je kontekst mnogo širi. Lokacija: Zagreb, a stvarna negdje s područja RS?Smeta mi kad netko samo uleti k'o padobranac i stavlja stvari u oglas ili bez pozdrava i ičega traži rješenje problema.
hvala na upustvu to ću provjeriti pozdravPozdrav Brane i tebi i dobro nam došao
Pretpostavljam da se radi o c3 ll, jer si postavio pitanje u podforumu za njega :whistling:
Pretpostavljam i da imaš i opciju da ti se brisači pale automatski..
I senzor za svjetla i senzor za brisače ti se nalazi na sredini šoferšajbe iza unutrašnjeg retrovizora
Osigurač se nalazi u kabini ispod poklopca..kod mene ima oznaku F12 i jačine je 15 A..( provjeri u uputama za rukovanje dal je i kod tebe ta oznaka )
Jel ti na ručici za svjetla postavljeno na "AUTO"
Ako nije do osigurača il zaprljanog senzora na šajbi, pravac servis :angel:
vedrane poseban pozdrav za tebe pošto vidim dasi nerovozan zbog pitanja i pozdravaPristojnost na internetu se ne razlikuje od one u "pravom" životu- svi mi tu rado pomažemo jedni drugima, ali ovo nije internet servis Citroena nego druženje ljubitelja...
Smeta mi kad netko samo uleti k'o padobranac i stavlja stvari u oglas ili bez pozdrava i ičega traži rješenje problema. Možda sam ja čudan...
Pozdrav i tebi i sve najbolje, budem ja poceo opet pit tablete pa bum bolje. Zivio!hvala na upustvu to ću provjeriti pozdrav
vedrane poseban pozdrav za tebe pošto vidim dasi nerovozan zbog pitanja i pozdrava