kegel Drumski ratnik 28. rujna 2017. #1 Mijenjao sam vilice(novi seleni, kugle i nosač), no lijeva kugla škripa pri manjim brzinama. Ne znam ako bi pomoglo optiku napraviti ili podmazati? Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk
Mijenjao sam vilice(novi seleni, kugle i nosač), no lijeva kugla škripa pri manjim brzinama. Ne znam ako bi pomoglo optiku napraviti ili podmazati? Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 28. rujna 2017. #2 Optiku moraš obavezno radit... a ako ne pomogne podmazivanje, onda odi reklamirat komad.
kegel Drumski ratnik 2. Listopad 2017. #4 ivan222 je rekao: Optiku moraš obavezno radit... a ako ne pomogne podmazivanje, onda odi reklamirat komad. Više... Je to sam si i ja razmišljal da treba optika. charllie je rekao: Nebi rekel daskripi kugla prije je stabilizator kriv. Više... Anti roll bar?
ivan222 je rekao: Optiku moraš obavezno radit... a ako ne pomogne podmazivanje, onda odi reklamirat komad. Više... Je to sam si i ja razmišljal da treba optika. charllie je rekao: Nebi rekel daskripi kugla prije je stabilizator kriv. Više... Anti roll bar?
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 2. Listopad 2017. #5 Škripi kod pomaka lijevo desno ili dole gore?
kegel Drumski ratnik 3. Listopad 2017. #6 Kad se lijevi prednji armotizer stisne onda škripe, isto tako prilikom vožnje se čuje. ALI kad se ide u desni zavoj onda se ne čuje
Kad se lijevi prednji armotizer stisne onda škripe, isto tako prilikom vožnje se čuje. ALI kad se ide u desni zavoj onda se ne čuje
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 3. Listopad 2017. #7 Znači sto posto si siguran da je kugla vilice? Znam da iskusniji vele da se seleni vilice ekstra podmazuju, i kod zadnjeg stezanja vilica mora bit opterećena
Znači sto posto si siguran da je kugla vilice? Znam da iskusniji vele da se seleni vilice ekstra podmazuju, i kod zadnjeg stezanja vilica mora bit opterećena
kegel Drumski ratnik 3. Listopad 2017. #8 Bio sam danas na optiki i škripanje je nestalo (ili je možda radi kiše) Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk
Bio sam danas na optiki i škripanje je nestalo (ili je možda radi kiše) Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk