Sa prajmerom to bih mogao, jer auto boju već imam. alac-gore:Nikako špric kit ili bilo kakva temeljna jer čeljusti su od aluminija,a za aluminij ako želim da boja kvalitetno drži treba prvo pofarbati sa praimerom,a onda možeš bojom ili imaš boje u sprejevima za čeljusti koje već u sebi sadrže praimer pa možeš drito sa njom.
Ne sviđaju mi se prijatelju, nekako mi je gušt ručni rad.kak ti se sviđaju Brembo poklopce?
dali ima gdje u zg-u za kupit ti sprejevi šta sadrže primer ??Nikako špric kit ili bilo kakva temeljna jer čeljusti su od aluminija,a za aluminij ako želim da boja kvalitetno drži treba prvo pofarbati sa praimerom,a onda možeš bojom ili imaš boje u sprejevima za čeljusti koje već u sebi sadrže praimer pa možeš drito sa njom.
to neznam u Zagrebu ali odeš u boje i lakove gdje mixaju auto boje oni ti budu složili boju sa prajmerom.dali ima gdje u zg-u za kupit ti sprejevi šta sadrže primer ??
da, c4 ima samo one na svakom čošku kuda inače ide dizalicaStari c3 je imao uporišta gdje mogu klocne ili več neki podupirači.
A ovaj c4 ništa samo ono uporište za dizalicu na pragu
Imaš u mojoj temi kako sam radio i kako izgleda. http://www.citroenforum.hr/moj-c4-ii-168/moj-c4-ii-1-6-hdi-92ks-babilon-crvena-4722/index7.htmlZlatko kako ti je ispalo? Ja sam sebi nedavno uzimao sprejeve pa me zanima da li mogu s njima šiknut jer nisam siguran kako bi ispalo, naime jesu za metalne površine ali ne znam da li sadrže prajmer i ziher sam da nisu za visoke temperature...