Z zgodny New member 9. Listopad 2011. #1 Evo ja sam zgodny vozim saxo i c5 te volim sarafiti po autima nadam se da cu doprinjeti svojim postovima kvaliteti ovog foruma!
Evo ja sam zgodny vozim saxo i c5 te volim sarafiti po autima nadam se da cu doprinjeti svojim postovima kvaliteti ovog foruma!
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 9. Listopad 2011. #2 Pozdrav zgodny i dobrodošel :hello::hello: Hehehe..dobra ti lokacija,al ti je nick strava
Z zgodny New member 9. Listopad 2011. #4 sve kaj sam probal ukucat je zauzeto, pa sam raspalio po tipkovnici
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 9. Listopad 2011. #5 zgodny je rekao: sve kaj sam probal ukucat je zauzeto, pa sam raspalio po tipkovnici Više... ROFLROFLROFL Dobra fora..al vidim da si ipak pronašel prikladniji nick
zgodny je rekao: sve kaj sam probal ukucat je zauzeto, pa sam raspalio po tipkovnici Više... ROFLROFLROFL Dobra fora..al vidim da si ipak pronašel prikladniji nick
Dalibor Dado Tornado 9. Listopad 2011. #8 zgodny je rekao: Evo ja sam zgodny vozim saxo i c5 te volim sarafiti po autima nadam se da cu doprinjeti svojim postovima kvaliteti ovog foruma! Više... kao molba za posao alacgore: dobrodošao :euforija: ako voliš šarafiti po autima voziš prave aute alacgore: bio bi nesrećan sa recimo lexusom ROFL
zgodny je rekao: Evo ja sam zgodny vozim saxo i c5 te volim sarafiti po autima nadam se da cu doprinjeti svojim postovima kvaliteti ovog foruma! Više... kao molba za posao alacgore: dobrodošao :euforija: ako voliš šarafiti po autima voziš prave aute alacgore: bio bi nesrećan sa recimo lexusom ROFL
Z zgodny New member 9. Listopad 2011. #9 prije sam bil' na fiatu.. to mi je ipak bil' overkill.. s citroenima je ipak manje posla
Dalibor Dado Tornado 9. Listopad 2011. #10 s citroenom taman toliko da ispuni vrijeme namjenjeno za šarafljenje alacgore: