Za C4 Picasso 2011? Sumnjam ...Kaufland...
35 kn komad...
Kaufland...
35 kn komad...
Vidim da je neko pisao gluposti o brisačima od 35 kn,možda za neki stariji model,ali za ove naše nema teorije
Ja ću se samo nasmijati ...Imaju 4-5 različitih kopči...
Triba otić vidit...
Da,te sam našao na Silux sajtuPrema katalogu, prva ugradnja bi trebali biti Bosch Aerotwin, nekakvih 28 € za set
Pa zašto si onda uopće predložio te iz Kauflanda? Nije sve C5 koji imaš, ima i drugih automobila ... :thinking:a vidim da sam ignorirao što Picasso znači za dužinu brisača...
Moram priznat da takvo kačenje nisam nikad vidio i ne znam imaju li takvu kopču ovi u Kauflanda
E onda si stvarno fulao forum ... ... jedino taj auto sam skužio da se spominje uz tebe iz one teme za naslon za ruku ... a što se tiče Kauflanda, ako ih nađeš po toj cijeni tamo, kupiš ih 10 komada i možeš preprodavati ekipi ovdje, vidiš da je tražena roba ...A šta je najgore, nemam ni C5
Koliko ja vidim, tip priključka je isti kao i kod mene na C3 Picassu..a ako je, ovi iz Kauflanda/Špara imaju taj adapter za stavljanje....ali kao što rekoh, nevrijede ni tih novaca što koštaju...ja sam ih skinuo u roku odmah jer su cvilili za popi*dit i pri većim brzinama od 80 km/h poskakivali :whistling:Moram priznat da takvo kačenje nisam nikad vidio i ne znam imaju li takvu kopču ovi u Kauflanda
Ma samo ti udri prika Nigdje ne piše da moraš imat kitrojena da bi bio član ovog foruma :whistling:A ovo što se ponekad javim, kad imam neki info, pa eto, van sezone imam vremena pa zašto ne
Tako sam u godinu dana bacio 300-350 kuna na te Interspar-Plodine-Kaufland brisače i shvatio da sam mogao uzeti najmanje vrhunske za te novce. S druge strane, Interspar-Plodine-Kaufland žarulje su best-buy. Ne svjetle ništa kraće ni lošije od dvostruko ili trostruko skupljih iz raznih specijaliziranih dućana auto djelova.Kaufland...
35 kn komad...