Pa da jednom opere i onda 20 minuta čekaDa probas malo africke sljive u posudu
Mislim da da, brizgaljke sam bio čistio(ali prije) i nije se promijenilo. Podešavati ih se ne može. Ili je kamenac u pumpici ili crkava, kako god, do nje je. Ali budem probao još jednom prokuhati brizgaljke u otopini onoga za skidanje kamenca za posuđa.Jel je do pumpice?
Imam, ali c4 je na snijeguIskreno se nadam da imaš garažu...
Ono što me ne ubije, ojačat će me -> win-winOvih dana i ptice idu pješke...
Nop, mlaznice su fiksne i u dizajn istih je potrošeno više vremena nego za dizajn golfa 7Jel ne pomaze igla i da se podignu mlaznice uvis? Ili je jednostavno oritisak slab a nije problem u ciljanju mlaznica
Burazu je na Elantri pumpa crkavala, samo je odjednom počelo slabo bacati, dok nije skroz prestalo.Sumnjam da je do pumpice
E to ne znam, na serviceu ga ne pokazuje.Druga mogućnost je da u posudi ispred pumpe postoji mrežica (kao filter) i da je djelomično zastopana.
:rofl:Nop, mlaznice su fiksne i u dizajn istih je potrošeno više vremena nego za dizajn golfa 7
to sam ti i ja htio reći, meni uvijek kad je hladnije lošije baca, ali još uvijek dosta iznad brisača.. i po hladnom vremenu nakon što se dulje vozi, i po toplom vremenu, baca normalno. malo iritantna pojava, tekućina je zimska, ali ne znam zašto je tako zgusne, ako je do tekućine. ista je stvar i s jeftinim i skupim tekućinamaništa ne diraj, sasvim je to normalno. kako je hladnije, tako je i tekućina gušća pa teže ide. dok ne dođe toplije vrijeme, ništa se ne može.
govorim iz iskustva