S Spawn Well-known member 2. studenog 2017. #1 Napravio sam novi ključ kod jednog decka za moj c5 2012 2.0 hdi ,super sve proslo i na kraju me pita koji BSI imam za info pa me zanimalo ima li taj Valeo ili Johnson Control? Zna li netko ili idu oba na taj model? Posljednje uređivanje: 3. studenog 2017.
Napravio sam novi ključ kod jednog decka za moj c5 2012 2.0 hdi ,super sve proslo i na kraju me pita koji BSI imam za info pa me zanimalo ima li taj Valeo ili Johnson Control? Zna li netko ili idu oba na taj model?
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 2. studenog 2017. #2 Probaj provjeriti po broju šasije na serviceu
S Spawn Well-known member 3. studenog 2017. #3 Aha ok mislio sam da ide isti na svaki noviji. Hvala na savjetu
Milosh Test 3. studenog 2017. #4 Mislim da ces teško pronaći tu informaciju na service-u, broj dijela da, ali proizvođač, nisam baš siguran. Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk
Mislim da ces teško pronaći tu informaciju na service-u, broj dijela da, ali proizvođač, nisam baš siguran. Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk