Patrik
New member
Evo da predstavim svojega crvendaca :whistling:
Kak sam stalno na internetu pa vidim hrpu auta koji izgledaju po meni odlicno, a samo su sitnice mijenjane. Pa naravno tak bi i ja na svojem.
Prvo karbonske 4D naljepnice za dio prtljaznika, difuzor na braniku, i prednji grill jer ne volim chrom
pa i mali detalji interijera
Poklopac motora baš nije bil u nekom predobrom stanju pa ga je trebalo obnovit. skinut hrđu, pošmirglat, pofarbat
Dalje su u igru došle druge felge.
Mim Pesaro 15x7j
7 jota u usporedbi sa originalnima 6j
Gume 185/55/15
Tu mi auto vec izgleda jako visoko, vuče na nekog malog terenca :thinking:
Na redu je folija za zatamnjivanje svjetala, po zakonu dozvoljena jer nema problema sa vidljivosti kad su svjetla upaljena.
Onda su mi stigle gewindice FK street. Neki pisu da imaju dobra, a neki losa iskustva s tim gewindama. ali za njihovu cijenu su i bolje nego dobre.
Taman kutija ide ispod njega

Napred spušten 6cm, iza 4cm
Auto trenutno izgleda ovako:
I naravno, ponosni vlasnik

Kak sam stalno na internetu pa vidim hrpu auta koji izgledaju po meni odlicno, a samo su sitnice mijenjane. Pa naravno tak bi i ja na svojem.
Prvo karbonske 4D naljepnice za dio prtljaznika, difuzor na braniku, i prednji grill jer ne volim chrom

pa i mali detalji interijera

Poklopac motora baš nije bil u nekom predobrom stanju pa ga je trebalo obnovit. skinut hrđu, pošmirglat, pofarbat

Dalje su u igru došle druge felge.
Mim Pesaro 15x7j

7 jota u usporedbi sa originalnima 6j
Gume 185/55/15

Tu mi auto vec izgleda jako visoko, vuče na nekog malog terenca :thinking:
Na redu je folija za zatamnjivanje svjetala, po zakonu dozvoljena jer nema problema sa vidljivosti kad su svjetla upaljena.

Onda su mi stigle gewindice FK street. Neki pisu da imaju dobra, a neki losa iskustva s tim gewindama. ali za njihovu cijenu su i bolje nego dobre.

Taman kutija ide ispod njega
Napred spušten 6cm, iza 4cm

Auto trenutno izgleda ovako:

I naravno, ponosni vlasnik