M MegaLUXXX New member 10. Listopad 2019. #1 Pozdrav svima, Zna li itko kako skinuti one dodatke koje imaju VTR i VTS modeli na prednjem braniku? Pokušavam stavit prednji lip od mk2 clia pa me zanima. Hvala unaprijed
Pozdrav svima, Zna li itko kako skinuti one dodatke koje imaju VTR i VTS modeli na prednjem braniku? Pokušavam stavit prednji lip od mk2 clia pa me zanima. Hvala unaprijed
2mario2 Well-known member 11. Listopad 2019. #2 Nisam sto posto siguran, al mislim da su one nataknute samo. Potegneš u stranu i izvadiš. Al čekaj da netko potvrdi još ako je tako. I spremi ih obavezno kad skineš. Skupe su ko vrag
Nisam sto posto siguran, al mislim da su one nataknute samo. Potegneš u stranu i izvadiš. Al čekaj da netko potvrdi još ako je tako. I spremi ih obavezno kad skineš. Skupe su ko vrag
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 11. Listopad 2019. #3 Možda se varam, ali na service-u mi djeluje da su tri šarafa odozdola i ostalo na kopče
2mario2 Well-known member 11. Listopad 2019. #4 Joj, da. Ispod su šarafi, tako je. Moguće da je i jedan kod kotača isto. Malo pregledaj i vidi se sve
Joj, da. Ispod su šarafi, tako je. Moguće da je i jedan kod kotača isto. Malo pregledaj i vidi se sve