Re: C2 hdi -misljenja i iskustva???
Pozdrav :hello: Za iskustva o C2 opcenito mozes procitat u ovoj temi, dosta sam toga i ja napisao, a za motor se slazem s Lakyem. Stvarno simbolicno trosi, vozio sam ga dosta u C3, u C2 popije mozda i koji dl manje
Za gradske rute po meni idealna motorizacija, a ima dovoljno snage i za međugrad. Vjerojatno mislis remap na 90 ks?
Šteta kaj se kod nas nije prodaval 1.6 HDi VTS, to mi je baš zanimljiv auto....
Mozda je steta, al vidis, meni osobno oznaka VTS ne staje u istu recenicu s oznakom HDi, sportske afinitete nikad ne bi nasao u dieselu jer je to masina kojoj je efektivni
raspon okretaja jedva 2000. Svaka cast brzoj stedljivoj voznji, al to mi nema poriv koji vuce na jurcanje, a ako govorimo o VTS-u, to mu je prvenstvena namjena i za to je genijalan autic za onog koji ga zna vozit, a tu ces se sigurno i sam prepoznat
Isti 1.6 HDi 16v se ugrađivao u mini cooper D (sad stavljaju ovog modificiranog s 8v) i ja se doslovno igram s njim.
1.6 HDi 110 su poceli u VTS ugrađivat nakon ovog zadnjeg redizajna (kao sta si rekao, kod nas ga nisu uvozili), a u RH je opcenito prodano jako malo auta iz te serije. U splitu sam vidio samo jednog takvog, sivog VTR-a s motorom 1.4i (i tu su kombinaciju od redizajna bili ubacili). A taj zadnji redizajn mi osobno isto nije po gustu jer mi se ne sviđa prednji kraj (koji je u biti jedino sta su mijenjali uz veci znak nazad), identican je branik svima od 1.1.i do VTS-a, izgleda mi puno uzi i visi jer su ukinuli ona "krilca" od starog R/S-a i ima one nelakirane plasticne umetke koji mi nikako nisu sjeli
Iako je to mozda stvar ukusa