daj baci koju novu fotku s felgicamaPrimječujem da zadnjih 9 dana nitko nije pisao o problemima sa C4 II!?
Je li moguće da je ovaj prekrasni auto dostigao savršenstvo?
:euforija:
moram ga slikati jedan dan,pa budem satavio...samo da uhvatim lijepog vremena:weeabooface:daj baci koju novu fotku s felgicama
Ok :twisted: kad već želiš da se pokvari ovaj divan osječaj da nema kvarova: Utorak , parkiralište na otvorenom; cca 5m oko auta nema ničega; očistim ga od snijega sjednem u njega upalim ga sve 5 a onda ubacim u rikverc i uši mi hoče probiti zvuk upozorenja parking senzora ko da je iza mene u najmanju ruku zid na pol mm . Izađem posebno očistim branik (mada nije bilo ničega na njemu) i senzore i probam ponovo al ovaj put ne samo da zvoni nego i izbacuje parking senzore na prekidaču da se nemogu uključiti. Odlučim se ipak voziti par puta ga ugasim i upalim tijekom dana i sve proradi normalno. Odem u servis a oni pojma nemaju kaj se desilo (kažu snijeg :whistling: ) ali da ako se ponovi dođem da promjene senzore. Auto star 3 mjeseca pa ti vidi jel postignuto savršenstvoPrimječujem da zadnjih 9 dana nitko nije pisao o problemima sa C4 II!?
Je li moguće da je ovaj prekrasni auto dostigao savršenstvo?
:euforija:
Ne bih znao...možda i ne,s obziom da nam je država u banani moguće je.a možda ljudi više ni ne kupuju c4
pa se ni nema što pokvariti
Lijepo bih molio da još jedamput pročitaš šta sam ja napisao i da onda komentiraš! Nigdje nisam napisao da je C4 loš auto niti sam spomenuo da bi ga vratio ili nešto slično. Drugo auto NIJE bio zatrpan snijegom jer sam ga prethodno očistio a treče moji post je bio samo komentar na "savršenost" ovog ili bilo kojeg auta jer mislim da već sada nakon 4 auta kupljena i isplačena na kredit svojim novcam imam bar malo prava reči da nijedan auto nije SAVRŠEN i da svaki ima svoje mušice samo što se one pokažu negdje prije a negdje kasnije.jjd37, bez uvrede, ali uklapaš se u aktualni trend. Èitam po forumima; jedan kaže Maxtv je sranje, ima 125 programa ali nema 126. koji bi on, drugome je katastrofa internet veza jer valjda ne može ilegalno poskidati 3 filma u 3 minute, treći kaže da su Philips televizori obično smeće, četvrti zna da su inženjeri u Canonu budale jer kako su mogli proizvesti takav fotoaparat koji nema što on misli da treba itd. Svi kao da ste odrasli na Beverly Hillsu, tata vam vozio Rolls Royce, a mama Ferrari.
Parking senzor je malo prošvikao, a auto zatrpan u snijegu?! Strašno. Ja bi ga vratio. :gaah:
Hahahahaha :grin: u potpunosti se slažem sa napisanim :grin:Posao koji voliš, 2-3 frenda koji te kuže i koje ti kužiš, netko cool za večernje stiskavace ispod popluna, i to je to
Posao koji voliš, 2-3 frenda koji te kuže i koje ti kužiš, netko cool za večernje stiskavace ispod popluna, i to je to