C4 Picasso 2017, 1.6 HDI, 2017g, Greška P2463 , P246C , iskustva, rješenje?

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Na sreču nisam, uglavnom nešto je oko FAP/DPF filtera, neznam koliko km imaš, jel bilo drugih problema, dali je filter za čišćenje! Ja svog skinem, i odnesem na "mašinsko" pranje, bude kao nov, za cca 100 EUR, i onda ga prijavim kao da je stavljen novi. Prvo što mi je iskočilo oko ovih začepljenih cijevčica na dpf-u za tlak....

paolo123

New member
Na sreču nisam, uglavnom nešto je oko FAP/DPF filtera, neznam koliko km imaš, jel bilo drugih problema, dali je filter za čišćenje! Ja svog skinem, i odnesem na "mašinsko" pranje, bude kao nov, za cca 100 EUR, i onda ga prijavim kao da je stavljen novi. Prvo što mi je iskočilo oko ovih začepljenih cijevčica na dpf-u za tlak....

216000 km ima, nedavno ugašen Adblue sustav. Evo slika aplikacije, poništio sam preko nje greške pa ću sad vidjeti šta će biti dalje.

Prilozi

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Kod mog FAP-a je na oko 170 000 KM bilo da je potrošio životni vijek,a kod tvog če to biti na oko 290 000 KM, svašta! Meni su Deposit..., i Cinder.... na oko 49% i 50%,i za sada nikakvih problema! Da nisam imao trenutnih radova/troškova na vozilu, več bi ga preventivno skinuo i oprao! Ovako če još malo pričekati! AdBlue nisam isključio, radi normalno, aditiv stavljam....,i držim fige! Evo slika mog FAP-a od jučer!

Prilozi

Na vrh