Automatic
Well-known member
Ajde da dignemo malo cijene za citroena c5 jer vjerujem da vrijedi barem ko ostali auti tih godišta(bmw,opel,mercedes).Smatram da c 5 ne zaostaje ni u kojoj točki kvalitete za ostalim markama već je puno bolji.Trebamo dignut cijene a ne poklanjat aute.Tako ćemo ostaviti prostora za xm i ostale aute da postignu neku realnu cijenu.Jer ovak radimo gluposti ne možemo svoj auto dati jeftino jer je dobar a opet nemože biti ni u istoj cijeni ko auto 7 god. mlađi.Počnimo cijenit svoje automobile i pojačajmo brend.Jednostavno kad nebude više c5 po maloj cijeni prodavat će se za veću.Žalosno da se c5 HDI 2003 god nudi ispod 3000 eura a regan godinu dana ,nove gume,servisiran itd....-ZA te pare dobijete raz...eban ,bmw 97 god spreman za otpad.Vjerujte svako ko je probao bmw ili nešto drugo a poslije citra odlučit će se za citra pa i ako je u cijeni dotičnih.Ovak ljudi misle da c5 i nije nešto a ovi su marka.Možemo i mi napravit marku tako da ne poklanjamo aute.90% ljudi misli ako je skuplji da je bolji,jer ako kupi auto za male pare i to dobar auto nemre se susjedu pohvalit da ima pilu , jer nema cijenu.Mislim da je C5 pila u odnosu na ostale aute .Gledam omege tih godišta cijene i po 5-6 tisuća eura a za ostale da ne govorim.Dignimo cijene i dokažimo da citro može stajat uz bok ostalima (po kvaliteti već odavno dokazano),a sad i po cijenama i da ga ljudi kupuju.Naravno trebat će određeno vrijeme ali moglo bi proć.Ja svojeg ne prodajem da ne ispadne da si dižem cijenu ali neće biti jeftin jednog dana.Želim samo da ljudi koji imaju xm i slične dobiju barem realnu cijenu za svoj auto.