Ne bih se složio, ja sam do sada naručivao i koristio 5-6 ključeva za tri vozila i svi su bili odlični. Upravo sada imam dva nova ključa koja sam narezao i koja ću programirati za C5. Konkretno, kad se radi o PSA ključevima, kineski zamjenski su 10 puta kvalitetniji od originalnih što se tiče one površine iznad dugmića, one koja se pritišće. Guma na svim oem ključevima se izduži i nadigne i onda eventualno popuca (a da ne pričamo kako ružno izgledaju), a kod kineskih to nije guma već kao neka fleksibilnija plastika. Normalno radi i osjetiš klik pod prstom a ne troši se.mada kazu da je kljuc dosta los
Nemoj ići u ovlašteni da ti programiraju ključ. A ako neko mimo ovlaštenog hoće toliko da ti naplati programiranje pošalji ga znaš gdje. Nađi nekog sa dijagnostikom preko foruma i vjerovatno nećeš ništa ni platiti, ili ćeš nešto simbolično..to sve izadje 100tinak eur
Slažem se.Moja iskustva višestruka sa takvim daljinskima su isključivo pozitivna do sada.
ja bih radije platio 500 da traje par godina neho 150 svake godine ili dvije da se zezam s ugradnjomJa sam mislio na komplet, ne na ključeve samo. Budem vidio kak dugo bude ovo moje radilo, al ak izdrži i 2 godine opet dobro jer za 150kn iskreno ni nemre čovjek očekivati čuda
Slazem se,ali posto nema sigurnog kvalitetnog visegodisnje provjerenog kineza, zato kazem da je srot. Jer nemam uopce opciju kupit za 500kn provjerenogSve to štima, al rok trajanja je tu kod obje varijante upitan. Možda bude moje za 150kn trajalo dulje od tog za 500. Sve ti je to isto, samo platiš ime