brunoVTR Member 26. kolovza 2013. #1 Pozdrav svima. Zanima me cijena za prednje nosače amortizera. Ako ih je netko mijenjao pa da mi preporuči gdje ih je najjeftinije nabaviti. Hvala Našao sam nosač amortizera za 280 kn komad. Zanima me jel to ok cijena?
Pozdrav svima. Zanima me cijena za prednje nosače amortizera. Ako ih je netko mijenjao pa da mi preporuči gdje ih je najjeftinije nabaviti. Hvala Našao sam nosač amortizera za 280 kn komad. Zanima me jel to ok cijena?
Krky Lakerski profesionalac 26. kolovza 2013. #2 brunoVTR je rekao: Pozdrav svima. Zanima me cijena za prednje nosače amortizera. Ako ih je netko mijenjao pa da mi preporuči gdje ih je najjeftinije nabaviti. Hvala Našao sam nosač amortizera za 280 kn komad. Zanima me jel to ok cijena? Više... To valjda 280kn i lezaj i nosac Ja sam na svojem c3 mijenjal prije par mjeseci, lezaj je oko 130kn i nosac isto oko 130kn, to je ok cijena
brunoVTR je rekao: Pozdrav svima. Zanima me cijena za prednje nosače amortizera. Ako ih je netko mijenjao pa da mi preporuči gdje ih je najjeftinije nabaviti. Hvala Našao sam nosač amortizera za 280 kn komad. Zanima me jel to ok cijena? Više... To valjda 280kn i lezaj i nosac Ja sam na svojem c3 mijenjal prije par mjeseci, lezaj je oko 130kn i nosac isto oko 130kn, to je ok cijena
brunoVTR Member 26. kolovza 2013. #3 Na kraju su me dva nosača i mislim da je i ležaje spomenuo,desna kugla plus ruke ispalo 680 kn. Sa 30 % popusta.
Na kraju su me dva nosača i mislim da je i ležaje spomenuo,desna kugla plus ruke ispalo 680 kn. Sa 30 % popusta.