B basanova New member 14. kolovza 2012. #1 Je li je netko u zadnje vrijeme kupovao nove kugle za Xsantiu 2000 god. po kojim se cijenama prodaju i u kojim trgovinama?
Je li je netko u zadnje vrijeme kupovao nove kugle za Xsantiu 2000 god. po kojim se cijenama prodaju i u kojim trgovinama?
Lakii Well-known member 16. kolovza 2012. #2 Nema toga u trgovinama. Bar ne originalne. Imas ovlasteni Citroen servis. Vise ti se isplati kupovati originalne, duze traju. Cca. 800 kn/kom.
Nema toga u trgovinama. Bar ne originalne. Imas ovlasteni Citroen servis. Vise ti se isplati kupovati originalne, duze traju. Cca. 800 kn/kom.
Z zlatkodd New member 19. rujna 2012. #3 Kontaktiraj Juru iz Požege, on će ti napuniti po prihvatljivoj cijeni i zamijeniti ako je na kojoj pukla membrana.
Kontaktiraj Juru iz Požege, on će ti napuniti po prihvatljivoj cijeni i zamijeniti ako je na kojoj pukla membrana.
G Gero New member 19. veljače 2013. #4 ja sam u Bosni u Tuzli kupovao original u citroenovom sevisu za oko 50 eura po komadu nove zadnje s zamjenom
ja sam u Bosni u Tuzli kupovao original u citroenovom sevisu za oko 50 eura po komadu nove zadnje s zamjenom
franjof New member 21. veljače 2013. #5 reparirane kugle s garancijom od 6 mj. 200 kn komad u Varaždinu ! Ak hoćeš adresu i br tel pošaljem ti u inbox!
reparirane kugle s garancijom od 6 mj. 200 kn komad u Varaždinu ! Ak hoćeš adresu i br tel pošaljem ti u inbox!