HAL9000 New member 1. prosinca 2014. #21 re: Citroën AirCross (+ AirCross koncept 2015.) Ali nema ga na citroen.hr u ponudi
ZlatkoC4 Well-known member 2. prosinca 2014. #22 re: Citroën AirCross (+ AirCross koncept 2015.) HAL9000 je rekao: Ali nema ga na citroen.hr u ponudi Više... Ne nema ga, nema ga niti u cjeniku za 2014g izdanom u 10mj. u njemačkoj ga ima 24 tisuče eur.
re: Citroën AirCross (+ AirCross koncept 2015.) HAL9000 je rekao: Ali nema ga na citroen.hr u ponudi Više... Ne nema ga, nema ga niti u cjeniku za 2014g izdanom u 10mj. u njemačkoj ga ima 24 tisuče eur.
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 2. prosinca 2014. #23 re: Citroën AirCross (+ AirCross koncept 2015.) Èudi me da nema interesa. Očito je neka druga priča posrijedi, ali ne znam dovoljno.
re: Citroën AirCross (+ AirCross koncept 2015.) Èudi me da nema interesa. Očito je neka druga priča posrijedi, ali ne znam dovoljno.
ZlatkoC4 Well-known member 2. prosinca 2014. #24 re: Citroën AirCross (+ AirCross koncept 2015.) bjelivuk je rekao: Očito je neka druga priča posrijedi Više... izbacuju neke modele kod nas sa ponude. Puno je modela u ponudi a prodaju se tri-četiri modela. velika gama vozila. Ipak smo mi zemlja sa 4milje stanovnika. :grin:
re: Citroën AirCross (+ AirCross koncept 2015.) bjelivuk je rekao: Očito je neka druga priča posrijedi Više... izbacuju neke modele kod nas sa ponude. Puno je modela u ponudi a prodaju se tri-četiri modela. velika gama vozila. Ipak smo mi zemlja sa 4milje stanovnika. :grin: