denisoft Active member 24. lipnja 2016. #342 Lol, da C4! Evo da se vide i druge felge: Dobro mu stoji plava boja, šteta da je tako izlupan :hm:
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 25. lipnja 2016. #344 Mislim da je to ovaj koji je donedavno na nuški bio za 2800€, yeben autić. Šteta što nije bilo love na vrijeme Dalo bi se njega lako opet u tip top stanje dovest
Mislim da je to ovaj koji je donedavno na nuški bio za 2800€, yeben autić. Šteta što nije bilo love na vrijeme Dalo bi se njega lako opet u tip top stanje dovest
vborovic C5 modifikator 12. kolovza 2016. #348 5x gotovo pa identična slika, pa mogao si ga bar s neke druge strane poslikat
C Charlie S New member 12. kolovza 2016. #349 Parkiran pored zida. Jbg, a od iza skuter... Mozda ako bude druga prilika.. Koji je to uopce model? Neki oldtimer?
Parkiran pored zida. Jbg, a od iza skuter... Mozda ako bude druga prilika.. Koji je to uopce model? Neki oldtimer?
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 12. kolovza 2016. #350 CX, mislim da zadnji model prije spajanja sa Pugom. Nije ni skuterić loš
C Charlie S New member 14. kolovza 2016. #353 konaroast je rekao: Gdje je uslikan ovaj CX? Split? Više... Mostar. Prolazio sam sutradan da pokušam koju fotku ulobiti ali ga nije bilo... Inače, auto je regan i u voznom stanju...
konaroast je rekao: Gdje je uslikan ovaj CX? Split? Više... Mostar. Prolazio sam sutradan da pokušam koju fotku ulobiti ali ga nije bilo... Inače, auto je regan i u voznom stanju...
konaroast Citroenist Donator foruma 18. kolovza 2016. #354 Neki dan u Krku... Prekrasan, restauriran Mehari. Idealan ljetni auto...
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 21. rujna 2016. #356 Jel odobrava Bandić ovakvo parkiranje free upload image
Cutac Prèkaroš 21. rujna 2016. #357 West Coast, bruh [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-joNNjS7bwA[/ame]