Pozdrav, Posjedujem Citoren c4 1.6 88Kw benzinac, i fkt sam zadovloljan s autom, super me služi.
No imam jedan problem, auto mi se ugasi kada u leru stisnes gas i okretaji od iznad 3K . Motor ne trokira, pali se instantno, nema nikakvih problema, pali normalno kad se i tako ugasi, kompjuter ne baca nikakvu pogrešku. u leru skroz mirno radi.
Senzor usisa je izmjenjen prije cca mjesec dana.
Jedini problem koji mi se javljao tokom ljeta svega 3- 4 puta je
p0120 throttle/pedal position sensor/switch a circuit, nisma ga isao rjesavat jer svaki put kad bi se auto ugasio greska bi nestala. O to je prestalo samo od sebe.
Sad me interesira dali je stvarno moguće da je neki senzor okretaja ili senzor gasa otisao a da ga komp nemoze procitat???
Nezz jel itko imao kakvih iskustava s time?? Meni je ovo zbunjujuce..
P.S.
Svi filteri i ulje se uredno i redovito mjenjaju.
No imam jedan problem, auto mi se ugasi kada u leru stisnes gas i okretaji od iznad 3K . Motor ne trokira, pali se instantno, nema nikakvih problema, pali normalno kad se i tako ugasi, kompjuter ne baca nikakvu pogrešku. u leru skroz mirno radi.
Senzor usisa je izmjenjen prije cca mjesec dana.
Jedini problem koji mi se javljao tokom ljeta svega 3- 4 puta je
p0120 throttle/pedal position sensor/switch a circuit, nisma ga isao rjesavat jer svaki put kad bi se auto ugasio greska bi nestala. O to je prestalo samo od sebe.
Sad me interesira dali je stvarno moguće da je neki senzor okretaja ili senzor gasa otisao a da ga komp nemoze procitat???
Nezz jel itko imao kakvih iskustava s time?? Meni je ovo zbunjujuce..
P.S.
Svi filteri i ulje se uredno i redovito mjenjaju.