Evo jučer obavljena reklamacija u ovlaštenom servisu u Rijeci. Prvo pohvale dečkima, stvarno sam ugodno iznenađen s ljubaznošću, i puštanjem da budem kraj auta dok rade, i na odgovorima koje su mi dali na moja pitanja vezano za auto.
Zamijenjen je čep od posude antifriza, bio je izgreban, zamijenjen vozačev prozor, imao je oštećenje na rubu, zamijenjen centralni display, pokazivao mrtve pixele. Dali su mi drugi start set (trokut,prva pomoć, prsluk i žarulje) dobio sam s H4 žaruljama, dali s H7. Učvrstili zaštitu ispod auta koja se tresla prilikom zatvaranja zadnjih vrata, sve je bilo ok,nego je loše konstruirano pa je treslo, sada je odlično.
Namjestili mi prednja sjedala da lakše idu naprijed nazad, vodilice nisu bile centrirane, pa se teško pomjeralo sjedalo. I to je ugl., to, još sam ih pitao neke sitnice, i rečeno mi je da nemamo senzor za tlak u gumama, nego da on to mjeri preko ABS-a i da ne brinem kada promijenim felge, ako pojavi grešku da ju poništim u kompjuteru preko radija. Brzo su mi to napravili, i sada je autić onako sređen kako sam htio bez nedostataka. Nadam se da će i tako ostati.
Pitao sam sitnu ruzinu koja se pojavila na limu ispod odmorišta za nogu, i rekli su da nije opasno, da je to ionako naknadni dio, nema veze s karoserijom, i da ako baš želim da će mijenjati, ali onda se mora pola auta rastaviti, što sam odbio i neću to dirati. Imam 4 godine garanciju,pa pred kraj garancije ako stvarno bude to tako loše ću mijenjati, sada nemam srca novi auto gledati kako ga rastavljaju.
Slijedeći plan i dalje uživati u vožnji, i guštati u njemu. Potrošnja je za sada nakon 410km 6.4l, ali dobro,dosta je i klima radila, nov je, i s obzirom kakav je teren u Rijeci ja zadovoljan, ako padne na okruglih 6l biti će super.
Do čitanja...