djuan Active member 11. siječnja 2020. #1 Moj ljubimac! Uz Xsaru Picasso 2.0 HDi, zadnjih godinu dana imam i C4 Picasso. Sorry na kasnom update-u ��. Bijeli, crna stakla, 3d svjetla, JBL ozvučenje, etg6 mjenjač. Posljednje uređivanje: 11. siječnja 2020.
Moj ljubimac! Uz Xsaru Picasso 2.0 HDi, zadnjih godinu dana imam i C4 Picasso. Sorry na kasnom update-u ��. Bijeli, crna stakla, 3d svjetla, JBL ozvučenje, etg6 mjenjač.
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 11. siječnja 2020. #2 Èestitke, krasan autić
djuan Active member 11. siječnja 2020. #4 Evo dodao sam još par slikica. Na jednoj je sa drugim kompletom felgi sa zimskim gumama. Rial felge, lijepo pašu
Evo dodao sam još par slikica. Na jednoj je sa drugim kompletom felgi sa zimskim gumama. Rial felge, lijepo pašu
pokra89 Well-known member 11. siječnja 2020. #7 Led svjetla s 3d efektom. Evo kako izgleda u Grand c4 Picasso
Milosh Test 12. siječnja 2020. #9 Ok, hvala. Mislio sam da je u pitanju neka napredna tehnika sa prednjim svjetlima.