c5 dr Member 14. ožujka 2016. #1 Malo sam se ponovio prije sest mjeseci i mogu reci da sam zadovoljan
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 14. ožujka 2016. #2 Lajkam bijele felge. Na auto lajkove ne treba ni isticati. :angel:
mamut C5 Donator foruma 14. ožujka 2016. #3 meni su za C5 rekli da mi je 1.6 pre malo, onda tvoj stoji na mjestu ide to fino siguran sam i na toureru, svakako napiši
meni su za C5 rekli da mi je 1.6 pre malo, onda tvoj stoji na mjestu ide to fino siguran sam i na toureru, svakako napiši
c5 dr Member 14. ožujka 2016. #4 Ide ok po ravnome ali kad ce vidjet vece brdo najvjerojatnije ce plakati Ali ja sam zadovoljan sa njim
Ide ok po ravnome ali kad ce vidjet vece brdo najvjerojatnije ce plakati Ali ja sam zadovoljan sa njim
ZlatkoC4 Well-known member 14. ožujka 2016. #5 c5 dr je rekao: Ide ok po ravnome ali kad ce vidjet vece brdo najvjerojatnije ce plakati Više... lijep auto i pošten odgovor alac-gore:
c5 dr je rekao: Ide ok po ravnome ali kad ce vidjet vece brdo najvjerojatnije ce plakati Više... lijep auto i pošten odgovor alac-gore:
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 15. ožujka 2016. #8 c5 dr je rekao: prije sest mjeseci Više... Opala...:whistling:..i tek sad nam javljaš ? Sram te bilo Èestitam na novoj jurilici...krasan auto :wub::aplauz::aplauz: Inače, Domi, pa de si ? Nit se javljaš nit pare šalješ ...nismo se vidli ni čuli ima 100 let :shock:
c5 dr je rekao: prije sest mjeseci Više... Opala...:whistling:..i tek sad nam javljaš ? Sram te bilo Èestitam na novoj jurilici...krasan auto :wub::aplauz::aplauz: Inače, Domi, pa de si ? Nit se javljaš nit pare šalješ ...nismo se vidli ni čuli ima 100 let :shock: