1587 VTS
New member
Evo, ljudovi, ne znam koliko je tko od vas upoznat - u tijeku je hrvatski izbor za automobil godine! Među kandidatima su, između ostalog, redom:
Mislim da je, nakon dosta susnog razdoblja, red i zasluga da gledamo ponovo i jednog Citroena koji nosi tu titulu. Nedvojbeno je zasluzio, jos kad se pogleda konkurencija.. :vidiga: Ali poznavajuci mentalitet veceg dijela nasih ljudi, bojim se samo da ne bi osvanuo, primjerice, VW Up! kao pobjednik :doh: E zato smo mi tu, pa tko zeli i nije vec do sad glasao, moze to napraviti na nacin da posalje SMS poruku sljedeceg sadrzaja na broj 60141 (cijena 2,40 kn):
Dakle, iza kljucne rijeci CROAUTO, slijedi redni broj kandidata, redoslijedom kako je navedeno na gornjem popisu.
Naravno, postoji i nagrada: VW Golf 1.6 TDI Rabbit ROFL Nemojte samo da vas to odvrati od glasanja - sjetite se da postoji i slatko rjesenje za to Ja sam svoje vec odradio
1. Audi Q5
2. BMW serije 1
3. Chevrolet Aveo
4. Citroen DS4
5. Ford Focus
6. Hyundai Elantra
7. Kia Rio
8. Mazda CX-5
9. Mercedes B klase
10. Nissan Micra
11. Opel Zafira Tourer
12. Peugeot 508
13. Renault Latitude
14. Suzuki Swift
15. Toyota Yaris
16. Volkswagen Up!
2. BMW serije 1
3. Chevrolet Aveo
4. Citroen DS4
5. Ford Focus
6. Hyundai Elantra
7. Kia Rio
8. Mazda CX-5
9. Mercedes B klase
10. Nissan Micra
11. Opel Zafira Tourer
12. Peugeot 508
13. Renault Latitude
14. Suzuki Swift
15. Toyota Yaris
16. Volkswagen Up!
Mislim da je, nakon dosta susnog razdoblja, red i zasluga da gledamo ponovo i jednog Citroena koji nosi tu titulu. Nedvojbeno je zasluzio, jos kad se pogleda konkurencija.. :vidiga: Ali poznavajuci mentalitet veceg dijela nasih ljudi, bojim se samo da ne bi osvanuo, primjerice, VW Up! kao pobjednik :doh: E zato smo mi tu, pa tko zeli i nije vec do sad glasao, moze to napraviti na nacin da posalje SMS poruku sljedeceg sadrzaja na broj 60141 (cijena 2,40 kn):
primjer:
CROAUTO 4, Ivan Ivanovic, Ivaniceva 17, Rijeka
CROAUTO 4, Ivan Ivanovic, Ivaniceva 17, Rijeka
Dakle, iza kljucne rijeci CROAUTO, slijedi redni broj kandidata, redoslijedom kako je navedeno na gornjem popisu.
Naravno, postoji i nagrada: VW Golf 1.6 TDI Rabbit ROFL Nemojte samo da vas to odvrati od glasanja - sjetite se da postoji i slatko rjesenje za to Ja sam svoje vec odradio