Zlatan
New member
Prodajem svoj Citroen XM 2.0i 16v s ugrađenim plinom (toroidalni spremnik umjesto rezervne gume), automatska klima, ovjes Hydroactive 2 Sport mode, el. podizači stakala, CD changer s komandama na volanu i sve od elektronike na autu radi. Auto je u vrlo dobrom stanju. U mojem vlasništvu je od 2014. godine, prešao je 209000 km. Vožen dugo kao drugi auto u obitelji (sad imam već 4 auta i zbilja ih je previše).
2016. kupljene nove gume Goodyear Vector 4Seasons Gen2. Iste godine zamijenjeni anlaser, kugle i čeljusti kočnica. Auto je redovno održavan, unatrag šest mjeseci reparirana kapa desne kugle (vidi se na slikama) i izmijenjeni lajtunzi kočnica. Ovakav auto, naravno, traži konstantnu brigu, pažnju i dosta vremena kojeg mi najviše nedostaje.
Oglas se nalazi na Index oglasniku sa slikama.
2016. kupljene nove gume Goodyear Vector 4Seasons Gen2. Iste godine zamijenjeni anlaser, kugle i čeljusti kočnica. Auto je redovno održavan, unatrag šest mjeseci reparirana kapa desne kugle (vidi se na slikama) i izmijenjeni lajtunzi kočnica. Ovakav auto, naravno, traži konstantnu brigu, pažnju i dosta vremena kojeg mi najviše nedostaje.
Oglas se nalazi na Index oglasniku sa slikama.