Da malo ukradem temu, pa ako ima netko iskustva/ideju da pripomogne..
Imam 1.1 iz 2005., imao sam centralno, al ne i daljinsko zakljuc.
Sada sam kupio i ugradio aftermarket daljinsko i događa mi se slijedeće.. Daljinsko mi malo radi, malo ne, sada vise u principu opce ne mogu dobit da proradi.. Prilikom isprobavanja sam ga uspio dobit 10ak puta da zakljuca/otkljuca, a inace se događa to da kada stisnem zakljucavanje na daljinskom, cuje se da se motoric pokrene, ali samo mrvicu, tj ne odradi do kraja i ne uspije zakljucat (ni jedna ni druga vrata). Efekt je kao da motorici nemaju snage. Međutim, zakljucavanje na kljuc i dalje normalno radi. Također kada na zicu za zakljucavanje direktno dovedem napon, auto se zakljuca, a kada stisnem zakljucavanje na daljincu, na zici za zakljucavanje koja izlazi iz modula za daljinsko, se pojavi napon.
Tako da sad definitivno ne mogu odgonetnut u cemu je problem.
Jel moguce da se prilikom pritiska tipke na daljincu napon PREKRATKO pojavi na zici za zakljucavanje? To mi je jedino palo na pamet, iako onda pak ne kuzim kako sam par puta uspio zakljucat/otkljucat.
Ako ima netko ko je imao slicnog iskustva ili ima ideju sto bi moglo bit, bio bi vrlo zahvalan..
E da, također sam primjetio da se zica koja je s modula spojena na stalni + u autu dosta zagrijava prilikom uzastopnog isprobavanja zakljucavanja/otkljucavanja, pa ne znam jel to normalno, jel zica premalog presjeka (iako sam je dobio sa kitom) ili je problem u samom modulu. Spojevi su dobri, jer sam ih zalemio..