Nije uvijek pravi pokazatelj, ali ok, idemo dalje ... ja bi prvo eliminirao softver tako da bi napravio BSI reset (postoji procedura za to), čisto da se auto stavi u neko početno stanje ... ako ti nije problem eksperimentirati, što se dogodi ako auto radi, zaključaš vrata dok sjediš u autu iznutra (na gumbu za centralno), da li će se također za par minuta sam otključati? Mogući kvar je negdje na mehanizmu zakjučavanja, najčešće (ali ne i nužno) na vozačkim vratima ili prtljažniku ... koji onda pošalje impuls prema BSI-ju da otključa kompletno vozilo (onaj princip koji otključava ostale brave ako jedna vrata nisu do kraja zatvorena)uredno pali
Nešto mi govori da si rešio problem dok si odpoijo kleme .Originalno
Nisam bio lenj i stavio sam drugi akumulator i sad je sve u redu,uopste mi nije jasno zbog cega kad je akumulator skoro kao nov (godinu dana)probacu da uradim i BSI, hvala najlepse na odgovorima
Ne gumb je funkcionalan otključava i zaključava pojedinačno gepek. Ali mi treba da kad ga otključa nije zakačen već da se vrata odvoji da ga možeš samo povuči gore bez da bravu dirašŠto pokušavaš dobiti, ako sam dobro shvatio, imaš na daljinskom gumb za prtljažnik, ali realno nemaš tu funckiju na autu, odnosno, taj gumb ništa ne radi?
Koliko gerilski ? a se ne može iskoristiti postojeća instalacija.postoje određeni gerilski zahvati koji bi se dali izvesti
onda bih ja i ti trebali zamijeniti braveMoja radi upravo to - otvori prtljažnik, ali ne želi ga ponovno zaključati.