Reprogramiranje napravljeno ali ...bez rezultata. Otvorio sam ključ ali ne mogu izvaditi sklop a i meni se nakon svega pročitanog čini da je "otišao" taj mali prekidačić. Jedino je ključ drugog oblika i pritisak se vrši sa bočne strane kučištaallman, otvori ključ pa zaviri da nije stvarno otišal taj "prekidačić" (ili kaj drugo) kak Krky veli.
Meni je jednom daljinski tak skrenul pa sam ti zato predložil reprogram.
Reprogramiranje napravljeno ali ...bez rezultata. Otvorio sam ključ ali ne mogu izvaditi sklop a i meni se nakon svega pročitanog čini da je "otišao" taj mali prekidačić. Jedino je ključ drugog oblika i pritisak se vrši sa bočne strane kučišta
Pokušati ću još i to, izvaditi pločicu ....Interšpar u Kc?Probaj kad izvadiš pločicu na kojoj se nalazi baterija i ta dva prekidača direkt pritiskom na njih probat otključat, njega ti je lako zamijenit, ako ga imaš.
Tip ti popravlja to u CITY centar one dole pokraj Interšpara..
Pokušati ću još i to, izvaditi pločicu ....Interšpar u Kc?
Hvala na savjetu.....zbunila me malo tvoja lokacija koja je ista mojoju CITY centar one pokraj Žitnjaka u ZG ti je dole u prizemlju Interšpar, i preko puta blagajni ti tip ima radnju ključeva, pa ti on može zalemit taj prekidačić, on bi ga i trebao imat..
Hvala na savjetu.....zbunila me malo tvoja lokacija koja je ista mojoj
Jutrooooooooooooo!!! :weeabooface:Jaooo, pa sad vidoh da si iz Koprivnice
Jedino je ključ drugog oblika i pritisak se vrši sa bočne strane kučišta
Da nije možda ovakavkoji je tvoj kljuć, kak ovaj gore na slici ili veći?
meni je :angelre 5 dana se odlemio taster za zakljucavanje . samo sam ga zalemio i ok.Daljinski uređaj s ključem na pritisak zaključava Xantiu 2 bez problema, ali pritiskom na drugi dio gumene bradavice za otključavanje, brava ne reagira tj. ne otključava?
O čemu se tu radi? Ima li netko sličnih iskustava?
Svaki savjet i pomoć su dobrodošli.
Meni je pukla ona gumica koje stiskam otključavanje i zaključavanje, da kupim ovo kučište ili da odnesem nekom da mi samo zamijeni tu gumicu koji stiščem. Što mislite?
taj bolcni ne diraj ...nego mrdni pločicu levo desno i povuci unazad i izvuciOvaj šaraf ili štift treba eliminirat, on još drži ploćicu
[url]http://img43.imageshack.us/img43/1339/2hxsjmc.jpg[/URL]
de si u KC doma? ako nebudeš mogel najdemo se negdi na kavi pa ti ja to rešim.