rdobrici
New member
Pozdrav svima koliko Vas ima. Ja sam se danas uključio na forum i sviđa mi se kako izgleda i radi. Vlasnik sam drugog Picassa i očito sam zaljubljen u taj auto. Moj drugi Picasso je C4 Grand Picasso 1.6 HDI. Kako sam prije imao 2.0 Xsara Picasso, jedva sam dočekao pojavu novog prije par godina. Èim se pojavio, bila je to "ljubav" na prvi pogled. Nakon godinu sam se dočepao mog "zločka". Zovem ga zločko jer mi je pojeo dobru količinu živaca i vremena na servisu. Očito je prva serija. Svako malo su se palile lampice, serviseri nusu znali resetirati centralu pa se servisni ključ palio svakih 1000 km nakon servisa. Lampica diagnostike motora se palila kako se je njoj sviđalo te su (valjda) mijenjali kojekakve senzore. Te nema snage na malom broju okretaja (opet neki senzor). Zatim nešto zvoni za hladnog vremena dok se motor ne ugrije (navodno bila vodena pumpa koju su navodno zamijenili ali čim je opet zahladilo-ista priča). Kako auto dobro ide, na to više ne reagiram. Zvučnik u vozačevim vratima je zamijenjen jer je radio kako se njemu sviđalo. Niti novi ne radi kako treba, kao da ga nisu zamijenili. Bio sam pozvan da provjere sajlu ručne kočnice te potvrdili da je kod mene ispravna. Pogađate, nakon deset dana ista je puknula. Hoće li ponovno? Èitao sam negdje da Pluriel prokišnjava? Moj tapicirung na nosaću krova kod suvozača ima prekrasnu fleku od procurivanja-navodno krovni nosač nije bio dobro pritegnut?!
Usprkos svemu tomu, auto je prekrasan i meni predobrih voznih osobina. Izgleda da nisam imao sreće i da ga je sklapao pospani Turčin na kraju treće smjene (citiram mehaničara). Najnovije je da je gospodin PROCVJETAO na prednjoj haubi! Auto star 4.5 godina, 42000 km! Kako je ovo predstavljanje, neću vas više zamarati. Daljnje probleme pročitajte u C4 Grand picasso izborniku.
Usprkos svemu tomu, auto je prekrasan i meni predobrih voznih osobina. Izgleda da nisam imao sreće i da ga je sklapao pospani Turčin na kraju treće smjene (citiram mehaničara). Najnovije je da je gospodin PROCVJETAO na prednjoj haubi! Auto star 4.5 godina, 42000 km! Kako je ovo predstavljanje, neću vas više zamarati. Daljnje probleme pročitajte u C4 Grand picasso izborniku.