Dash kamera

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Jesi uspio aktivirati Connect nav uslugu na NAC-u?
Ne još!
Sljedeći tjedan rješavam spremnik ureje. Nikako da i Connected Services dođu na red...
Iako, nekako imam predosjećaj da će to biti bačeni novac, tj. da u RH neće raditi (barem ne na NAC Wave2). Ali jednako tako mi se čini da neću imati mira dok ne probam! :cool:

szahtila

Well-known member
Ne još!
Sljedeći tjedan rješavam spremnik ureje. Nikako da i Connected Services dođu na red...
Iako, nekako imam predosjećaj da će to biti bačeni novac, tj. da u RH neće raditi (barem ne na NAC Wave2). Ali jednako tako mi se čini da neću imati mira dok ne probam! :cool:
Mislim da se isplati jedino ako često putuješ zapadnije od Hr

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Sad kad sam u raspoloženju za kamere, jel ima tu kakvog napretka?

Moja stara 70mai (Šomi) i dalje radi (već mislim 5. godinu), ali wifi i app štekaju, pa snimke moram fizički vaditi sa kartice.
Neznam dal bi išao na nešto njihovo novije možda…

Doduše, čini mi se da kod nas svi ganjaju onaj Viofo, pogotovo A119.

Gledam neš do 100€. Ne treba mi ni parking mod pretjerano, a ni stražnja mi nije nqjnužnija.

Jel kupovao tko šta u zadnjih godinu dvije?

Cutac

Prèkaroš
Ja planiram za Škodu uzeti Viofo A119 V3.
U Citroenima još uvijek imam onaj Anker Roav C1, baterija je propala, ali delaju.

diegos

Well-known member
Kod mene je neka AutoVox D6 Pro, ima već nešto godina, očekujem da ove novije imaju bolju sliku. Mislim da će radit ona još jer mi se neda stavljat drugu :D Sporo ide prebacivanje snimke na mobitel preko wifi, ali snima uredno i radi bez problema, zaboravim da je tamo :)
Ne volim one kamere s ugrađenim ekranom, radije da je što manja.

nero81

Well-known member
Donator foruma
Bio je jesnom negdje test tih kamera. Od jeftinih do skupih. Zakljucak je bio da su neke jeftinije bolje radile od skupljih ali da je sve zajesno jedan drek sa losom rezolucijom i snimke u stvarnosti su lose.

gambler072

C5 enthusiast
70mai A510 je bestbuy trenutno, pogotovo ako naletis na set prednje i zadnje kamere. Ako zelis da imas napajanje 24/7, treba ti dodatni modul koji se kopca na kutiju osiguraca, kosta 15ak €. Ja idem po svoju sutra 😁

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Da, nekako sam došao do te A510, eventualno A119, ali... kako sam zabrazdio sa ovim nadzornim kamerama doma i kopam po tom HikVisionu, vidim da i oni imaju dash camove... na papiru i vizualno djeluju pristojno.

Ova C8 Pro + stražnja djeluje super za tih niti 100€.
Ima i ova K5, čak mi se formom i više sviđa, ali bi morala biti jeftinija pošto je slabija.
Da nije ''šarena'', čak bi i ova došla u obzir.

Uglavnom partija me uvlači u svoj ekosistem :)

Posljednje uređivanje:

gambler072

C5 enthusiast
Meni je na dashcam dosta bitna estetika, tj. da se ne primjeti da je nesto dodatno zalijepljeno na sofersajbu. Iz tog razloga moj glas opet ide za A510, obje gore spomenute C8 i K5 mi nekako odudaraju, pogotovo K5 koja mi djeluje kao da nema mogucnost zakretanja kamere sto znaci da ce morati biti posadjena negdje na sredinu. 4 godine imam D03, i dalje savrseno obavlja posao, cinjenica kvalitet slike nije na nekom zavidnom nivou, ali ima sve sto ja ocekujem od nje. Dimenzijama je A510 njen nasljednik, naravno sa puno kvalitetnijom kamerom. Na Aliexpress se ona uklapa u tvoju cijenu.

Milosh

Test
Ta C8 meni izgleda preružno. Još kad ti daju samo rendere iz fabrike, a ni jedne slike iz stvarne upotrebe da se vidi veličina i izgled.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ima na jutubu par snimaka, al dosta su rijetke svakako… staviti ću slike kada stigne c8. Čini mi se krcata opcija za tu lovu.

Na vrh