Moze se slozit ali treba truda
Nikad nisam vidio taj prozor, ali već u startu ne vjerujem da radi prekidača cijeli prozor treba mijenjati... Taj već pada na srednjoškolskom testu iz logike.Jel ima tko iskustva oko zadnjeg prozora na gepek vratima na breaku.mikro prekidać za otvaranje je ispravan a oneće da otvara.Kažu u servisu da se mora cijela šajba mjenjati.Malo mi je skupa ta investicija!
My bad. Ne znam kako sam uopće skužio drugačije.Ghorvat kao sto covjek kaze, prekidac je ok ali problem je u instalaciji koja je u staklu
Kako je prošlo?kupio http://hr.rsdelivers.com/product/omron/d2hw-bl203mr/switch-plunger-spst-no-posts-lh-wiredrh/6821581.aspx
sad još koji topli dan da to sredim...
To ne sumnjam. Već sam radio popravak po pdf uputama sa weba. Jedino što izgleda da mi je sada kihnuo mikrić. Novi je 330kn, a vidio sam da ste nabavili generički preko RS-a. Pa me zanimalo kako taj radi?Radi, prošla je zima. Treba malo dvostruko ljepljive trake (1-2mm debele) i nešto izolir trake i to je to. improvizacija je ali, ok je.
Kao tu traku sam koristio duct-tape ali se on na suncu počeo nabirati. Pa mi je Tesa predstavnik dao da probam sa trakom kojom se inače oblažu el.instalacije u autu. Ona je onako "tkaninasta", mat i puno ljepše teksture nego duct-tape. Sada se skoro uopće ne primjeti da je nešto ljepljeno.Treba malo dvostruko ljepljive trake (1-2mm debele)
To ne sumnjam. Već sam radio popravak po pdf uputama sa weba. Jedino što izgleda da mi je sada kihnuo mikrić. Novi je 330kn, a vidio sam da ste nabavili generički preko RS-a. Pa me zanimalo kako taj radi?
Odlično!Kao tu traku sam koristio duct-tape ali se on na suncu počeo nabirati. Pa mi je Tesa predstavnik dao da probam sa trakom kojom se inače oblažu el.instalacije u autu. Ona je onako "tkaninasta", mat i puno ljepše teksture nego duct-tape. Sada se skoro uopće ne primjeti da je nešto ljepljeno.