ExOduS442xb
Racing
Počeli su me malo prekidači zafrkavati, vidim malo rade malo ne, siguran sam da nije motor u pitanju pa bih ih htio zamjeniti. Koliko mi čini po izgledu moglo bi pasati sa CX-a, mozda cak AX-Saxo-106, P405 - Xsara. Vi sa Saxima jel ima netko izvađen jedan prekidač da ga malo poslika, takodjer na stranici za Citroene http://citroen.tramontana.co.hu/electrics/retrofitting-one-touch-electric-window piše da postoji čak automatika koja sama odradi spuštanje i zatvaranje.
''Ti and some TZ trim level diesels have a four-function window regulator switch on the driver's door: regular up and down while you push the button, plus an automatic up and down to the appropriate end position with a single push of the button''.
Jel moguće adaptirati prekidače sa gore navedenih auta, pašu li i jel moguća ta automatika. Nisam znao da je postojala automatika otvaranja i zatvaranja za BX.
Osim ako sam ja nešto krivo prokuzio
''Ti and some TZ trim level diesels have a four-function window regulator switch on the driver's door: regular up and down while you push the button, plus an automatic up and down to the appropriate end position with a single push of the button''.
Jel moguće adaptirati prekidače sa gore navedenih auta, pašu li i jel moguća ta automatika. Nisam znao da je postojala automatika otvaranja i zatvaranja za BX.
Osim ako sam ja nešto krivo prokuzio