M mountain36 New member 26. rujna 2016. #1 Prestali su mi raditi elektricni retrovizori na c4 picasso.Ima li tko kakvu ideju ili je imao slican problem?Unaprijed zahvaljujem ....
Prestali su mi raditi elektricni retrovizori na c4 picasso.Ima li tko kakvu ideju ili je imao slican problem?Unaprijed zahvaljujem ....
vborovic C5 modifikator 26. rujna 2016. #3 Ako oba retrovizora ne rade, onda vuče na osigurač, ako je samo jedan u pitanju, može biti žica/spoj na vratima
Ako oba retrovizora ne rade, onda vuče na osigurač, ako je samo jedan u pitanju, može biti žica/spoj na vratima
S Spallato Active member 27. rujna 2016. #4 Pogledaj osigurač F4 (10A), mislim da ti je on za retrovizore.
M mountain36 New member 2. Listopad 2016. #5 Puno hvala na odgovorima.Problem se rijesio sam kada sam pokusao podesavati retrovizore(vjerovatno su negdje zastekali)
Puno hvala na odgovorima.Problem se rijesio sam kada sam pokusao podesavati retrovizore(vjerovatno su negdje zastekali)
mariola Active member 2. Listopad 2016. #6 Bubice, nedavno i meni ista stvar. Nece se pomaknit. Nakon sljedeceg paljenja auta - kao da nis nije bilo - Citroën
Bubice, nedavno i meni ista stvar. Nece se pomaknit. Nakon sljedeceg paljenja auta - kao da nis nije bilo - Citroën