B Burnout New member 16. lipnja 2013. #1 zna li netko gdje kupiti remenicu radilice pk remena za saxo vts 1.6 16v? uobičajeni distributeri - Tokić, Auto Krešo... nemaju. treba mi hitno hvala
zna li netko gdje kupiti remenicu radilice pk remena za saxo vts 1.6 16v? uobičajeni distributeri - Tokić, Auto Krešo... nemaju. treba mi hitno hvala
Vedran New member 16. lipnja 2013. #2 Joj, moram pogledat u spiljicu, mislim da imam dobru jer sam ja ovu s gumom skinul i stavil zeljeznu...jedino kaj nebum stigel do utorka navecer- javi ak ti nije kasno i kako bi ti to dostavio
Joj, moram pogledat u spiljicu, mislim da imam dobru jer sam ja ovu s gumom skinul i stavil zeljeznu...jedino kaj nebum stigel do utorka navecer- javi ak ti nije kasno i kako bi ti to dostavio
B Burnout New member 16. lipnja 2013. #3 ajd molim te pogledaj. stvarno bi me spasio jer auto sada stoji a nemam gdje kupiti lako riješimo dostavu
ajd molim te pogledaj. stvarno bi me spasio jer auto sada stoji a nemam gdje kupiti lako riješimo dostavu