M Mario188 New member 4. Listopad 2013. #1 Pozdrav svima, Zanima me zna li tko može li se iznajmiti ovakav ili sličan auto (prednost Citroen, s malo km ) Budući da imam svadbu uskoro iznajmio bih auto na sat ili dva samo za slikanje koje će biti tokom tjedna. Hvala unaprijed!
Pozdrav svima, Zanima me zna li tko može li se iznajmiti ovakav ili sličan auto (prednost Citroen, s malo km ) Budući da imam svadbu uskoro iznajmio bih auto na sat ili dva samo za slikanje koje će biti tokom tjedna. Hvala unaprijed!
AX-ja èudo jedno 4. Listopad 2013. #2 ako ti tu ne izadje netko u susret potrazi na njuskalu pod oldtimere tamo imas tih oglasa,pozz.
Randy5 Active member 5. Listopad 2013. #5 Oženiti se da bi se provozao u Dedinom kabrioletu... :hmmm: Dobra ideja, ali nije li to pretjerano? Da si ga pital, vjerujem da bi Te i bez toga prepelal:grin:
Oženiti se da bi se provozao u Dedinom kabrioletu... :hmmm: Dobra ideja, ali nije li to pretjerano? Da si ga pital, vjerujem da bi Te i bez toga prepelal:grin:
deda New member 5. Listopad 2013. #6 He,he,treba ga odma odrati,da vidi kak je skupo imati ženu,da zna kaj ga čeka,inaće bi bilo zabadava.
He,he,treba ga odma odrati,da vidi kak je skupo imati ženu,da zna kaj ga čeka,inaće bi bilo zabadava.