KPoslon New member 13. ožujka 2019. #1 Bok, nabavio sam treći red sjedala i upravo ih ugrađujem. Fali mi detalj skroz iza. Nešto mi očito fali za učvrstiti vodilice. Ak mi može neko poslikati kak izgleda to kod njega. Isto trebam i mjesto gdje se učvrsti donji dio pojaseva. Posljednje uređivanje: 13. ožujka 2019.
Bok, nabavio sam treći red sjedala i upravo ih ugrađujem. Fali mi detalj skroz iza. Nešto mi očito fali za učvrstiti vodilice. Ak mi može neko poslikati kak izgleda to kod njega. Isto trebam i mjesto gdje se učvrsti donji dio pojaseva.
M mrkee Member 15. ožujka 2019. #3 Hej, gdje si ih nabavio i po kojoj cijeni?Ja tražim za svoj...barem jedno sjedalo...
KPoslon New member 17. ožujka 2019. #4 Hvala "pokra89". Ak ti nije problem poslikaj mi još jednom 2 detalja kak je na slikama. Isto tak trebam sliku mjesta gdje je učvršćen pojas u pod. Mrkee, sjedala su iz Poljske. Sve ostalo se javi privat.
Hvala "pokra89". Ak ti nije problem poslikaj mi još jednom 2 detalja kak je na slikama. Isto tak trebam sliku mjesta gdje je učvršćen pojas u pod. Mrkee, sjedala su iz Poljske. Sve ostalo se javi privat.