Sale123 New member 26. lipnja 2011. #1 Trebao bi savjet! na koji način izmijeniti gumice ventila bez skidanja glave? radi se o starom tipu motora 1.6 benzinac Èuo sam za shemu sa kompresorom koji se spoji na mjesto sviječica i drži tlak u cilindrima...jel ima još kakvih načina???
Trebao bi savjet! na koji način izmijeniti gumice ventila bez skidanja glave? radi se o starom tipu motora 1.6 benzinac Èuo sam za shemu sa kompresorom koji se spoji na mjesto sviječica i drži tlak u cilindrima...jel ima još kakvih načina???
Dalibor Dado Tornado 26. lipnja 2011. #2 je i ja sam čuo kako postoji neki alat za zamjenu gumica bez otvaranja motora, ali i to kako se to ne može na svim autima i da ovisi koliko su stradale te gumice
je i ja sam čuo kako postoji neki alat za zamjenu gumica bez otvaranja motora, ali i to kako se to ne može na svim autima i da ovisi koliko su stradale te gumice
deda New member 26. lipnja 2011. #3 Ja znam kako,he,he.A mehaničar koji to nezna nije mehaničar.Ako to nisi nikada radio ni nemoj,daj nekom ko zna.
Ja znam kako,he,he.A mehaničar koji to nezna nije mehaničar.Ako to nisi nikada radio ni nemoj,daj nekom ko zna.