kad je motor hladan i kad ubacujem u drugu onda imam osjećaj ko da zapne. držim kvačilo i onda stavim u drugu, al ko da ima neki drekec koji ne da da se do kraja ubaci pa kvačilo držim malkice dulje pritisnuto i onda se posloži i prebaci.
to se samo dešava kad je motor hladan.
Kad se ugrije (dakle kad se par puta prebaci u brzine) taj problem nije zamjetan.
S četvrtom brzinom il petom uopće nema problema.
dal je uzrok tome niska temperatura il je uzrok tome dotrajalo kvačilo il oni sinkroni?
(kad sam primjetio problem mislio sam da je radi neodgovarajućeg ulja (bilo je neko inino), pa ga zamijenio, al sad je orginal citroen po knjižici vozila).
p.s. kvačilo je još uvijek orginalno i ima 177 000km.
p.s.s. danas ujutro na -21 se prilikom ulaska u zavoj pri brzini od 70km/h na više čulo laganoo cviljenje (valjda kod kotača). nije mi jasno zašto???
pri brzini od 50km/h ništa se ne čuje.
to se samo dešava kad je motor hladan.
Kad se ugrije (dakle kad se par puta prebaci u brzine) taj problem nije zamjetan.
S četvrtom brzinom il petom uopće nema problema.
dal je uzrok tome niska temperatura il je uzrok tome dotrajalo kvačilo il oni sinkroni?
(kad sam primjetio problem mislio sam da je radi neodgovarajućeg ulja (bilo je neko inino), pa ga zamijenio, al sad je orginal citroen po knjižici vozila).
p.s. kvačilo je još uvijek orginalno i ima 177 000km.
p.s.s. danas ujutro na -21 se prilikom ulaska u zavoj pri brzini od 70km/h na više čulo laganoo cviljenje (valjda kod kotača). nije mi jasno zašto???
pri brzini od 50km/h ništa se ne čuje.