kgmax New member 9. rujna 2014. #2 Nebi smjele. Pocinčani lim. Ako je netko mijenjao onda hoće. Pitanje je zašto ih je mijenjao? Unfal ili ?
Nebi smjele. Pocinčani lim. Ako je netko mijenjao onda hoće. Pitanje je zašto ih je mijenjao? Unfal ili ?
xantia New member 9. rujna 2014. #3 Da bi se to sprecilo, treba se zatvoriti rupa koja se nalazi kod zadjeg levog tocka.
D darkoooo Limunofil :-) 27. travnja 2015. #4 zašto Xantia uopće hrđa... otkrio sam jučer... malo onako, iz znatiželje podignuvši zaštitnu plastiku u blatobranima sa strane kabine pa... pogledajte i vi kod sebe... lako vjerojatno ćete naći isto kao i ja... cca 2kg vlažne zemlje tj. blata.
zašto Xantia uopće hrđa... otkrio sam jučer... malo onako, iz znatiželje podignuvši zaštitnu plastiku u blatobranima sa strane kabine pa... pogledajte i vi kod sebe... lako vjerojatno ćete naći isto kao i ja... cca 2kg vlažne zemlje tj. blata.
deda New member 28. travnja 2015. #5 Otvori Mečku,Mazdu,Hyundai,Kia,Ford,Opel,BMW,Gnojf,pa da vidiš hrđe već nakon 5-6 godina,a vi se plačete za Xantiu koja je stara preko 15 godina.
Otvori Mečku,Mazdu,Hyundai,Kia,Ford,Opel,BMW,Gnojf,pa da vidiš hrđe već nakon 5-6 godina,a vi se plačete za Xantiu koja je stara preko 15 godina.
D darkoooo Limunofil :-) 29. travnja 2015. #6 deda je rekao: Otvori Mečku,Mazdu,Hyundai,Kia,Ford,Opel,BMW,Gnojf,pa da vidiš hrđe već nakon 5-6 godina,a vi se plačete za Xantiu koja je stara preko 15 godina. Više... kaj bi plakali mi brinemo i skrbimo o njoj da nam dugodugo živi
deda je rekao: Otvori Mečku,Mazdu,Hyundai,Kia,Ford,Opel,BMW,Gnojf,pa da vidiš hrđe već nakon 5-6 godina,a vi se plačete za Xantiu koja je stara preko 15 godina. Više... kaj bi plakali mi brinemo i skrbimo o njoj da nam dugodugo živi