BMW serije 5 F10 FL 550iKoji bi to bio?
Jako mi je lijep, a luksuzna je limuzina. Ne radim dovoljno kilometara da odaberem seriju 7.Zašto baš taj?
Fotka auta obavezno.
Koji bi to bio?
Obožavam 911-ice, po meni se radi o najboljem autu ikada, najboljem po svakom kriteriju koji važi za osobu bez djece.Zašto baš taj?
Fotka auta obavezno.
ali za neogranicen budzet bih ipak kupio nesto korisno
gdje piše da to mora biti jedini auto u posjeduopet treba puno kompromisa s obzirom da je jedan auto
upravo modernizira opel, kako ona nema ništa moderno?! moderni su i suovi, njih je najviše u ponudiPa kad citroen nista moderno ne proizvodi.
Ali kolega Vuk plaća sam jednog, druga rečenica prvi post. Pa zato mora biti kompromis, da se zadovolji čim više potreba. Barem bi ja tako.gdje piše da to mora biti jedini auto u posjedu
Kapitalizam kumićI ajmo reći da nema prodaje tog fantasy auta... jer ako krenemo s filozofijom da ćemo kupiti najskupljeg, pa od njegove prodaje stvarati garažu... nema smisla
Ivan me je dobio sarkazmom danas, ti nešupravo modernizira opel, kako ona nema ništa moderno?! moderni su i suovi, njih je najviše u ponudi
Moram suziti izbor još. Moj uvjet bi svakako bio da auto, osim što je ultra jurilica mora biti daily car, za otić na posao, na put, izlet... Tako da Veyroni i Koenigseggi otpadaju. Najbliži sam Cutacevom izboru 911Mene zanima što bi pokretač teme
LOL Da ne bi neko pomislio da plaćam, pitanje i situacija su fikcionalne, zbog ideja i rasprave. Štos u tome je da mora biti samo jedan baš zbog faktora kompromisa.Ali kolega Vuk plaća sam jednog
Kažem, savršeni automobilNajbliži sam Cutacevom izboru 911