In Memoriam našem dragom prijatelju Dedi

ZlatkoC4

Well-known member
Hvala svima na uplatama za vijenac od foruma odnosno svih nas.
Te vas molim da dalje ne uplaćujete dosad uplaćeno je dovoljno

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
Nisam dugo na forumu, ali Deda mi se zbilja činio kao kvalitetan čovjek i forumaš, ovo je zbilja bilo neočekivano.
Počivao u miru :(

ZlatkoC4

Well-known member
malo prije sam se vratio od Ruške i njihovih sinova tragedija što reći drugo, nije im lako.
Zahvaljuju se svima na izraženoj sućuti. sahrana je na krematoriju u Utorak u 12:50h
Boris je preminuo u 59god. života. :(:(:(

U biti ako tko želi još da donira koju kn za Našeg Borisa to može učiniti do Ponedjeljka do 12h sav iznos koji ostane od vijenca ćemo od CFH dati Ruški

Posljednje uređivanje:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Ulogiram se, čitam i ne vjerujem. Šokiran sam i tužan. I dalje jednostavno ne vjerujem da Dede više nema. :(

Počivaj u miru, Borise! Najiskrenija sućut obitelji.

ZlatkoC4

Well-known member
Vijenac od CFH je naručen u iznosu od 400kn natpis : posljednji pozdrav Dedi Citroën Forum Hrvatske. i u sredini će biti izrađen Ševrone od bijelog cvijeća.
sav novac koji bude skupljen preko tog iznosa biti će uručen Dedinoj Ruški.

Također je organizirano i od strane CFS kupnja vijenca koji sam i za njih naručio i također pretplaćeni iznos daruju Ruški

Runner

Member
Nisam dugo na forumu, niti sam ga upoznao, ali na temelju njegovih postova sam se nasmijao puno puta...

Počivao u miru...

ZlatkoC4

Well-known member
Donacije za vijenac do sada prikupljene vidljivo na računu od forumaša CFH =460kn
1. Konaroast---- 100kn
2. Toma ---------100kn
3. Kegel ----------30kn
4. Duffyduck89-- 50kn
5. Markan100---- 30kn
6. Ax-ja---------- 50kn
7. ZlatkoC4 -----100kn

U ime CFS do sad Zmix prikupio za vijenac 897kn

Sale

cfh
Uredništvo foruma
E, jeem ti život! Rastužila me jako ova vijest. :(
Jedan dan si na forumu, drugi dan te više nema. :(
Sigurno tamo gore negdje ima interneta, pa ako ti već ne daju da nam pišeš, vjerujem kako nas i dalje čitaš.

Falit će mi neizmjerno tvoji postovi. Falit ćeš nam svima ovdje. Sućut rodbini i prijateljima.

Počivaj u miru.

Zmix

New member
Kažu da su ljudi živi onoliko koliko traje sećanje na njih.
Deda će živeti onoliko koliko i mi budemo živeli jer ćemo ga se ceo naš život sećati i nositi uspomenu na njega.

Deda Borise, hvala ti na svemu.
Bila mi je čast što sam te poznavao.

Laka ti zemlja i Bog dušu da ti prosti.

ZlatkoC4

Well-known member
Otišao je čovjek velika srca i velika znanja o automobilima ali prije svega čovjek.
Nikada mu nije bilo teško odazvati se i družiti sa ljudima. Zadnjih 7 god. sa svojim Ami Super i svojom suprugom obišao je zemalja i susreta druženja sa ljudima što skoro nitko od nas nije.
Pomogao je mnogima sa svojim zavidnim znanjem, mnoge je pomogao poklonivši im neki dio koji im je falio za auto, neke je uputio gdje da nabave itd.

Nikad nije razdvajao ljude po starosti auta, vrsti, marki ili naciji. I upravo ga to čini velikim čovjekom.
I mene i moju porodicu čini sretnim činjenica da sam ga poznavao da smo se dosta redovno družili, ćuli, redovno bih se našli u ZG kad got sam u V.Gorici. bili smo na susretima u Bačkoj Palanci, Zagrebu, Vinkovcima, Varaždinu. i još desetke malih susreta.
Zadnje smo bili sad 30.06 gore na Sljemenu.

Počivao u miru Božjem.

Zix

Active member
O Dedinoj velicini,liku i delu govori to da se na CFH i CFS pozdravljaju i oprastaju oni koji su ga licno poznavali a i oni koji nisu,vec su samo citali njegove postove,sale,prozivke...
De facto
Covek sa tolikom harizmom,pozitivnom energijom,ogromnim znanjem i velikim srcem...

amorphis

Member
Nisam ga osobno poznavao ali on je duša ovog foruma i uvijek će biti prvak Citroenovoskog duha.
Iskrena sućut obitelji.
Počivao u miru, a taj mir smije narušiti samo povemeno "predenje" citrača, naročito Ami-ja.

Randy5

Active member
Što reći, kad su u ovim postovima ljudi već izrazili zajedničke osjećaje. Prenerazila me je vijest u petak kad sam ušao u Hrvatsku i sve što napišem čini mi se ispraznim i nebitnim. Drago mi je da sam Dedu osobno upoznao, žao mi je da je to poznanstvo bilo prekratko_Otišao je prebrzo i nedostajat će nam. Moja sućut obitelji. U utorak ćemo se oprostiti od velikog čovjeka.

Na vrh