V veteer New member 16. Listopad 2013. #1 Dakle, pomoć: Kako da bude airbag off kako i preporuča dječja sjedalica (jaje) kod putovanja s bebom naprijed.... Može pomoć. Hvala.
Dakle, pomoć: Kako da bude airbag off kako i preporuča dječja sjedalica (jaje) kod putovanja s bebom naprijed.... Može pomoć. Hvala.
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 16. Listopad 2013. #2 trebala bi bravica bit na armaturi kad otvoriš desna vrata... pa samo na off okrenut. A ovo drugo neznam...jel piše šta na uputstvima od sjedalice?
trebala bi bravica bit na armaturi kad otvoriš desna vrata... pa samo na off okrenut. A ovo drugo neznam...jel piše šta na uputstvima od sjedalice?
V veteer New member 16. Listopad 2013. #3 Ma za sjedalicu je sve OK.... Najvaznije je da znam kako u OFF staviti zračni jastuk. Znaci samo to pomaknem i to je to? Već sam mislim vidio to, ali pojma nisam imao da je to to....
Ma za sjedalicu je sve OK.... Najvaznije je da znam kako u OFF staviti zračni jastuk. Znaci samo to pomaknem i to je to? Već sam mislim vidio to, ali pojma nisam imao da je to to....
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 16. Listopad 2013. #4 samo sa ključem okreneš i miran si. Vidi u manualu ako nisi siguran
topolino Member 17. Listopad 2013. #5 kad ga isključiš mislim da ti na tabli treba pisati upozorenje da je iskopčan.