Iskustva sa Polecar dijelovima

ExOduS442xb

Racing
Pozdrav svima, u procesu sam nabave prednjeg branika radi ugradnje prednjih parking senzora. Nabavio sam senzore, ozicenje i drugi pdc ecu, trebaju mi dodatne tipke i branik. Tipke će biti uskoro riješene, tako da mi ostaje samo branik. U siluxu ima prednji branik sa rupama za senzore na akciji za oko 215€, proizvođač je Polecar, nije oem, ima li netko iskustava sa tom markom?

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Kupio sam par EGR ventila od njih. To je zato što su ljudi htjeli najjeftinije, a ispravno. Nisu dugo trajali. Brzo je elektronika stradala. Po merni tursko-poljski škart.

Sa Siluksom bih imao još manje posla nego s dijelovima od Polcara. Probaj im vratiti neodgovarajući dio koji je prema "njihovom katalogu ispravan". Doslovno su me tri mjeseca zahebavali kako otvaraju nalog za prikup. Čekaš, nema kurira, zoveš opet. Onda oni lažu kako je nalog otvoren, pa "otvaraju novi" i tako 90 dana. Igra u kojoj je cilj da odustaneš. Baš sam se u tom trenutku zapitao koji mi je vrag to trebao. Prvo i posljednje iskustvo s njima.

Imaš i tu kod nas o Siluxu https://www.citroenforum.hr/threads/silux-suban-iskustva.8108/

Posljednje uređivanje:
Na vrh