Ajme koji đumbus!
Start nema prozore koji se mogu otvarati u drugom redu i nema klimu uopće.
Live ima opet "fićek" prozore, ručna klima, nema touchscreen radio
Feel ima prozore na struju koji se spuštaju dolje u drugom redu, touchscreen i sve điđe baje ko s youtuba.
Start jedini je 75konja, dakle to neće ni naručivati, možemo prekrižit odma.
Ove i prošle godine, kolko sam skužio samo se prodavao 100 konjski Berlingo, tako da ovaj entry level nećemo vidjet, ko što i pretpostavih.
S time da nema cijene još XTR-a, koji će vjerojatno bit neš između ovog dvoje, ili ga uopće neće bit?
Dosta su načičkali novotarija i to mi je sve super, nadam se da mjenjač neće bit ko iz 1998. ko sada haha.
Meni super zgleda taj novi Berlingo, natrpali su dosta pretinaca unutra novih i rukohvat iznad glave suvozača, što je npr falilo, ali su zeznuli sa sjedalima, ne mogu se više vaditi van.
U mog XTR-a sva tri mogu maknut van, ovdje se samo preklapaju, s time da samo Feel ima tri odvojena sjedala.
Cijene su nabrijane, ko da se radi o normalnom autu, a ne dostavnjaku s tapecirungom, tješim se da sam ulovio zadnju seriju modela koji je pomlađivan jednom il dvaput u zadnjih 10 godina, s motorom koji je - kako se priča - pouzdan i trajan, pa me puno ne brine što je novi izašao, sad će polomit se zubi prvih dvije tri godine, i kako to već biva s novim modelima...
Volio bih ga vidjet uživo pa dat neki sud o interijeru i ostalom.