http://www.citroenforum.hr/prijatelji-foruma-221/proparts-ponuda-3050/Sto mi od ovoga preporucujete
Za ovaj Pagid iskreno nisam još čuo. Imaš još tu i ATE i TRW. Ja osobno koristim TRW na svim dosadašnjim autima i zadovoljan sam. I ne škripi ako mijenjaš u kompletu pličice sa diskovima. Ako mijenjaš samo pločice, postoji fifti-fifti šansa da će ti cviliti prilikom kočenja.nasao sam:
Pagid oko 330kn,
Valeo oko 270kn
Zimmerman oko 220kn
Sto mi od ovoga preporucujete, cijena je mala razlika pa nije toliko bitna.
Uzmi pločice istog proizvođača tvojih diskova za kočenje, u pravilu se uvijek uzimaju pločice i diskovi istog proizvođača jer su materijali usklađeni.nasao sam:
Pagid oko 330kn,
Valeo oko 270kn
Zimmerman oko 220kn
Sto mi od ovoga preporucujete, cijena je mala razlika pa nije toliko bitna.
moj bi ti savjet bio da:Poslije nekoliko minuta zove me majstor i kaze da plocice ne treba dirati jer su "kao nove".
Mozda su potrosene 1-2mm i stvarno ih nema smisla dirati.
Majstor u Citroen servisu mi je pokazao, sve se odlično vidi, kao da su nove.moj bi ti savjet bio da:
1. digneš auto na dizalicu
2. skineš prednje kotače kako bi imao bolji uvid
3. provjeriš sam stanje pločica
4. ako možeš vidjeti preko felge i sa jedne i sa druge strane diska kako stvari stoje bez skidanja kotača, zanemariš korak 1, 2 i 3
potražiš na youtube.com kako se to radi, ako baš nisi vičan tome.
eto... a ovaj valjda je imao višak vremena pa htio mijenjati?Majstor u Citroen servisu mi je pokazao, sve se odlično vidi, kao da su nove.
Èije proizvode si stavio? Zanima me s obzirom na količinu HRK koje si dao za to...E sad, mislim da sam povoljno prošao
Evo ovako, pogledao sam, prednji diskovi i pločice PAGID, stražnje pločice VALEO........ e sad, neznam jel to ok cijena za sve ili nije, ali toliko me izašloÈije proizvode si stavio? Zanima me s obzirom na količinu HRK koje si dao za to...