Ja ti mogu ponuditi selene od SASIC-a (francuski proizvođač koji usko surađuje sa francuskim proizvođačima vozila) ali ih trenutno nemam.Da li je tko mijenjal selen bloke na vilicama na C3? kak su im cijene? i koje su najbolje?
Ja ti mogu ponuditi selene od SASIC-a (francuski proizvođač koji usko surađuje sa francuskim proizvođačima vozila) ali ih trenutno nemam.
Ima par komada još vani na skladištu, a narudžba mi ide sada oko 5.11. a u Hr bi trebali doći oko 15.11.
Koštali bi te ovako:
Prednji selen vilice: SASIC = 85,00 Kn x 2 = 170,00 Kn/2kom (L+D strana)
Stražnji selen vilice: SASIC = 76,00 Kn x 2 = 152,00 Kn/2kom (L+D strana)
To su cijene s popustom i PDV-om za gotovinsko ili predračunsko plaćanje.
gore sam već naveo rok isporuke.
Eto, ako ima interesa za iste, slobodno se javi.
Iako znam da postoje i jeftiniji brandovi, ovaj ipak ne spada u tu kategoriju, tako da cijene jesu malo više, no iz iskustva sa tim proizvođačem (nosači motora na francuzima, vilice, kugle, krajnici....) nije bilo problema.
Jedino sad majstor, tu ne mogu pomoći
Ugl. možeš se javiti tu na PM ili na telefon/email koji je u mom potpisu dolje na web adresi.
DELPHI je dosta poznat brand, no imao je problema u svojim poslovanjima i sada je na vrlo lošem glasu i imam mnogo pritužbi na njega.Cjena je ok, dobil sam ponudu u KC za selene brenda DELPHI ali ispadnu skuplji od tvoje ponude SASIC,
dali ima tko iskustva sa DELPHI brendom?
lageros-zg dali ti imaš u ponudi DELPHI brend?
Auto mi je star 6 god,ja ga imam 2,5 godine.Još ništa od toga nisam mijenjao a niti namjeravam u buduće.Auto mi malo škrpipi ali nevjerujem da je to od tih stavri nešto.El je uopšte tko od vas na c2 c3 c4 mjenjal salene na vilicama, il vi samo po finom ravnom asvaltu vozite?
..vi sa velikim širokim kotačima? ništ ne škljoca?
samo stabilizatore mjenjate?